شناسهٔ خبر: 13885616 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

اخبار داغ

صاحب‌خبر -
  • داور انگلیسی،  فینال یورو ۲۰۱۶ را قضاوت می کند

دیدار پایانی رقابتهای یورو ۲۰۱۶ را «مارک کلاتنبرگ» از کشور انگلستان قضاوت خواهد کرد.
به گزارش کاروکارگر، این اتفاق شش هفته پس از قضاوت این داور در دیدار پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بین تیم های رئال مادرید و اتلتیکومادرید در میلان صورت می پذیرد. این داور ۴۱ ساله دیدار پایانی جام حذفی فوتبال انگلستان بین تیم های منچستریونایتد و کریستال پالاس را هم در ماه مه بر عهده داشت جایی که قرمز ها با نتیجه ۲ بر یک برنده شدند. فرانسه با شکست ۲ بر صفر آلمان راهی دیدار فینال شده ضمن اینکه پرتغال هم با همین نتیجه از سد ولز گذشته است. «سایمون بک» و «جیک کالین» در این دیدار کمک داور هستند. دیدار پایانی رقابتهای یورو ۲۰۱۶ بین فرانسه و پرتغال فرداشب در استادو فرانس برگزار می شود.

  • یورگن کلوپ تا ۲۰۲۲ با لیورپول تمدید کرد

سرمربی تیم فوتبال لیورپول قراردادش را به مدت ۶ سال با این تیم تمدید کرد.
به گزارش کاروکارگر، یورگن کلوپ که در میانه‌های فصل گذشته جانشین برندان راجرز شده بود، با تمدید قراردادش تا سال ۲۰۲۲ در بندر لیورپول باقی خواهد ماند.  زلیکو بوواچ و پیتر کراویتز، دستیاران این سرمربی آلمانی نیز قراردادهایشان را با این باشگاه تمدید کردند. کلوپ در مورد تمدید قراردادش به سایت رسمی باشگاه لیورپول گفت: سخت است بخواهم در مورد اینکه چقدر احساس خوبی دارم و اینکه تا چه حد به خودم می‌بالم، صحبت کنم. دو دستیارم نیز میزان تعهدشان را به تیم لیورپول نشان دادند. در ابتدای مسیر طولانی‌مان قرار داریم اما تاکنون نیز توانستیم ارتباط خوبی با لیورپولی‌ها برقرار کنیم.  کلوپ ادامه داد: می‌دانم تعهد جدیدی که به باشگاه لیورپول دادم،‌ مسئولیت مرا بسیار سنگین می‌کند. بدون شک تمامی تجربه‌هایی که تاکنون داشتیم، به اینکه لیورپول تیم بهتری خواهد شد کمک می‌کند. هدفمان این است که هواداران باشگاه را خوشحال کنیم تا به تیمشان ببالند.

  • ۲۶ تیرماه ؛  جدال  پرسپولیس و ماشین سازی  در جام شهدا

سازمان لیگ فوتبال ایران برنامه مسابقات جام شهدا را اعلام کرد.
به گزارش کاروکارگر، طبق اعلام غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ برنامه جام شهدا به این شرح است:
** ۲۶ تیرماه: پرسپولیس - ماشین سازی تبریز
** ۲۷ تیرماه: تراکتورسازی- پدیده
دیدارهای رده‌بندی و فینال هم در روزهای ۳۰ و ۳۱ تیرماه برگزار می‌شود.
همچنین اسلام کریمی مدیر کل تربیت بدنی و اردویی بنیاد شهید نیز گفت : از   برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات پرسپولیس و امیر قلعه‌نویی سرمربی موفق تراکتورسازی هم باید تشکر و قدردانی کرد. آنها همواره در صف اول دفاع از ارزش‌های انقلاب و شهدا حضور داشته‌اند. حتی برانکو فصل گذشته از برگزاری این جام به خوبی و نکویی یاد کرد و امیر قلعه‌نویی هم همواره شهدا را الگویی مناسب برای نسل جوان ایران زمین دانسته است.

 

∎​