شناسهٔ خبر: 13743579 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس پلیس راهور دماوند خبر داد

اعمال محدودیت‌ها و پوشش ترافیکی راهپیمایی روز قدس در دماوند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند از اعمال محدودیت‌ها و پوشش ترافیکی مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

داوود عبدالمالکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی در روز راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرستان دماوند اظهار داشت: با توجه به مسیر راهپیمایی از میدان امام خمینی (ره) تا مسجد جامع شهر دماوند تردد و پارک خودرو در این مسیر ممنوع است و مسیرها نیز مسدود می‌شوند.

وی ادامه داد: در صورتی که هر خودرویی در مسیرهای راهپیمایی پارک باشد، با استفاده از جرثقیل به مکان دیگری انتقال پیدا می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند افزود: در شهر رودهن نیز مسیرهای تردد و پارک خودروها از مسیر میدان سپاه تا میدان علی‌ابن‌ابی‌طالب(ع) مسدود است و هیچ خودرویی حق پارک و تردد در این مسیر را در روز راهپیمایی روز قدس ندارند.

عبدالملکی گفت: در شهر آبسرد محدودیت ترافیکی در بحث تردد و پارک خودروها در بلوار امام خمینی(ره) راهپیمایی وجود دارد که مسیر نیز مسدود خواهد شد.

وی تصریح کرد: محدویت‌های ترافیکی در روز جمعه، راهپیمایی روز جهانی قدس تا پایان راهپیمایی ادامه خواهد داشت و هیچ خودرویی حق تردد و پارک را در مسیرهای راهپیمایی ندارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند گفت: با توجه به اینکه در روز جمعه میدان امام خمینی(ره) تا میدان 17 شهریور به علت برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس و همچنین خیابان مطهری برای اجرای طرح روکش آسفالت مسدود شده است، افرادی که می‌خواهند به سایر نقاطی که در شهر به علت محدودیت ترافیکی مسدود است، دسترسی پیدا کنند، می‌توانند از کمربندی این شهر تردد کنند.

عبدالمالکی خاطرنشان کرد: سعی می‌کنیم که خیابان شهر دماوند را از میدان 17 شهرویر تا میدان امام خمینی(ره) به صورت یک‌طرفه برای تردد خوردوها آزاد نگه ‌داریم که البته در زمان راهپیمایی این مسیر نیز مسدود خواهد بود.

انتهای پیام/67019/ب20