به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، دستگاه قضایی استان سمنان در بیانیهای با دعوت از ملت ایران برای حضور حماسی و یکپارچه در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرده است: با لبیکگویی به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کرده و با فریادهای خود ندای آزادی قدس عزیز این قبلهگاه نخست مسلمانان را سر میدهیم.
در این بیانیه آمده است: مردم مؤمن، روزهدار و خداجوی استان سمنان، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما مردم شریف استان و نیز مسلمانان جهان، در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که با تدبیر بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز قدس نامیده شده، فرصتی برای تمام آزادمردان، عدالتجویان، حقپویان و مسلمانان جهان است تا با حضوری گسترده تجلیگر وحدت جهان اسلام برابر رژیم صهیونیستی باشند.
در ادامه میخوانیم: قضات و کارکنان دادگستری کل استان سمنان نیز همگام با مسلمانان جهان و مردم ایران اسلامی ضمن بیعت مجدد با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «قدس متعلق به مسلمین است» و منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و تأسی از خون شهدا به ویژه شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر و شهیدان راه عدالت و حمایت از مظلومان و مستضعفان، حمایت راسخ خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام میدارند.
این بیانیه افزوده است: قضات و کارکنان دادگستری کل استان سمنان، ضمن شرکت در راهپیمایی پرشکوه روز قدس، این روز بزرگ برائت از صهیونیسم جهانی را گرامی داشته و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم میکنند و همراه با مردم شریف استان سمنان با فریادهای خود ندای آزادی قدس عزیز این قبلهگاه نخست مسلمانان را سر خواهند داد.
انتهای پیام/2249/ز
∎