شناسهٔ خبر: 13720863 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

با صدور بیانیه‌ای؛

سازمان فرهنگ، ملت ایران را به راهپیمایی روز جهانی قدس فراخواند

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با صدور بیانیه‌ای، مردم قهرمان ایران و آزادگان جهان را به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر،  سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با صدور بیانیه‌ای، مردم قهرمان ایران و آزادگان جهان را به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

روز قدس روز حیات اسلام است

                                             امام خمینی (ره)

سال‌ها از اعلام روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارك رمضان توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و هر روز با جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، حقانیت تأكید امام راحل عظیم‌الشان بر توجه مسلمانان جهان به این دشمن اسلام، بشریت و انسانیت بیش از گذشته آشكارتر می‌شود.

از كشتن كودكان بی گناه فلسطین تا ترور دانشمندان سربلند هسته‌ای ایران اسلامی و تا بمباران زن و پیر و جوان، همه فهرستی بلند از جنایات این رژیم سفاك را در برابر دیدگان بشر امروز قرار داده است.

حمایت آشكار و پنهان رژیم صهیونیستی از گروه‌های تروریستی تكفیری كه آتش فتنه را در بین مسلمانان برافروخته‌اند، آخرین اقدامی است كه این رژیم بدان دست یازدیده و جای هیچ تردیدی را برای مسلمانان جهان برای مقابله با این شهر مطلق باقی نگذاشته است.

لذا بر مسلمانان است تا با پیروی از رهنمودها و روشنگری‌های ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) با پرهیز از اختلافات، در روز جهانی قدس، خشم و نفرت خویش را نثار این رژیم غاصب نموده و ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان‌ رهایی قدس به برخی حكومت‌های منطقه برای عادی‌سازی روابط با این رژیم كودك‌كش هشدار دهند.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همگام با آزادی‌خواهان جهان در این راهپیمایی باشكوه شركت نموده و ملت بزرگ و قهرمان ایران و مسلمانان جهان را به حضوری دشمن‌شكن در این رستاخیز حمایت از مظلوم فرا می‌خواند.

برچسب‌ها: