شناسهٔ خبر: 13717909 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

امام جمعه خرم دره:

حمایت از مظلومان را ادامه می‌دهیم

امام جمعه خرم دره گفت: حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس به دشمنان و کشورهای ظالم نشان می‌دهد که فلسطین حامی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع پرس از زنجان، حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی اظهار داشت: صهیونیست ها همچون غده سرطانی هستند و روز جهانی قدس نیز به عنوان یک نقطه اتحاد و اتصال مسلمانان است.

وی با اشاره به اینکه همه مسلمانان کشورهای مختلف همزمان با روز قدس در صحنه حاضر شده و همه وحدت دارند، خاطرنشان کرد: این حضورها همیشه ثمربخش است.

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: یکی از حداقل تاثیرات حضور در روز جهانی قدس این است که افرادی که خواب هستند یا خود را به خواب زده‌اند، بیدار می‌شوند، همچنین حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس به دشمنان و کشورهای ظالم نشان می‌دهد که فلسطین حامی دارد.

امام جمعه خرم‌دره یادآور شد: ما از همه مظلومان جهان حمایت می‌کنیم؛ حتی اگر در دین نیز اشتراک نداشته باشیم، در حالی که با کشور فلسطین دین مشترکی داریم و همه مسلمان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما تا آخر به حمایت از مظلومان ادامه خواهیم داد و صهیونیست‌ها باید این را بدانند.

برچسب‌ها: