شناسهٔ خبر: 13698175 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

آغاز نبرد برای پاکسازی مناطق غربی فلوجه

نیروهای امنیتی عراق در ادامه عملیات علیه تروریسم، دهها داعشی را در الانبار به هلاکت رساندند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به  نقل از العهد، نیروهای امنیتی عراق در ادامه عملیات علیه گروه تروریستی داعش، شماری از عناصر این گروه را در جنوب شهرستان هیت در استان الانبار به هلاکت رساندند.
نیروهای امنیتی عراق همچنین طی دفع حمله داعش به یگان های نظامی در جنوب هیت، یک خودروی بمب‌ گذاری شده این گروه را منهدم کردند.
همچنین، یک منبع در فرماندهی عملیات الانبار، از آغاز نبرد آزاد سازی مناطق و روستاهای حومه‌ های غربی فلوجه خبر داد.
احمد الدلیمی گفت: یگان های نظامی عملیات الانبار، نیروهای داوطلب عشایری با پشتیبانی جنگنده‌های عراقی، دیروز، عملیات آزاد سازی البوعلوان، الحلابسه، و البوعیفان از توابع منطقه النساف درغرب فلوجه را از چنگال تروریست های داعشی آغاز کردند.
همچنین، نیروهای امنیتی عراق در پی دفع حمله تروریست های داعشی به  الرطبه در غرب الانبار یک خودری بمب‌ گذاری شده را منهدم و شماری از تروریست ها را به هلاکت رساندند.