مهدی مکارمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سمپوزیوم خوشنویسان قرآن کریم، با هدف اعتلای فرهنگ قرآنی و هنر خوشنویسی در بین شهروندان و ارتقای فرهنگ و هنر شهروندان روز یکشنبه ۱۳ تیرماه در موزه هنرهای معاصر اهواز برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مقوله های دینی و مذهبی با نگاهی هنری افزود: دومین سمپوزیوم استانی خوشنویسان قرآن کریم با حضور اساتید برجسته، هنرمندان و مسئولان استانی در محل موزه هنرهای معاصر اهواز برگزار می شود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز تصریح کرد: این سازمان عملکرد خود را با فعالیت های حوزه هنری و فرهنگ شهروندی و از زاویه دینی آغاز کرده و به آن خواهد پرداخت. این سمپوزیوم، دومین سمپوزیوم استانی خوشنویسان قرآن کریم است که توسط سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز انجام و برگزار می شود.
مکارمی ادامه داد: رهبری معظم انقلاب در بیاناتشان بر استفاده از ابزارهای هنری در انتقال مفاهیم و مبانی دینی تاکید دارند و در جایی فرموده اند «اندیشه ای ماندگار و جاودانه خواهد بود که در قالب هنر بگنجد».
وی، یکی از وظایف سازمان فرهنگی و و ورزشی را ترویج هنر دانست و گفت: خوزستان در زمینه خوشنویسی دارای توانمندی ها و استعدادهای بسیار قوی است و ما سعی می کنیم با برگزاری فستیوال ها ونمایشگاههایی از این هنرمندان حمایت کنیم.
به گفته مکارمی، تاسیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اهواز در راستای عملی شدن وظایف این نهاد به ترویج هنر است.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز اعلام کرد: این سمپوزیوم در دو بخش مسابقه ای به مدت یک روز برگزار و در مجموع به ۱۲ نفر از انتخاب شوندگان توسط هیئت داوران هدایایی اهدا می شود.
وی اضافه کرد: هیئت داوران آثار نیز علی اشرف صندوق آبادی (قائم مقام انجمن خوشنویسان ایران)، عبدالغفور پورعباس (معاون آموزشی خوشنویسان ایران) و رضا زدوار از اساتید برجسته استان و کشور هستند.
مکارمی با بیان اینکه آثار برگزیدگان در کتابی به چاپ رسیده و همزمان با رونمایی از کتاب از برگزیدگان نیز تجلیل می شود گفت: داوطلبان جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه می توانند به آدرس اینترنتی www.amcso.ahvaz.ir مراجعه کنند.