شناسهٔ خبر: 13664198 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری:

کیفیت هوا در چهارمحال و بختیاری پایین می آید

شهرکرد- مدیر کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری بااشاره به پیش بینی وزش باد و فعال شدن کانون های گرد و غبار محلی، گفت: کیفیت هوا در چهارمحال و بختیاری طی روزهای آینده پایین می آید.

صاحب‌خبر -

مهرداد قطره در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه وزش باد در چهارمحال و بختیاری پیش بینی می شود، عنوان کرد: وزش باد موجب فعال شدن کانون های گرد و غبار محلی در سطح استان می شود.

 مدیر کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برخی از نقاط استان چهارمحال و بختیاری که در جوار کانون های گرد و غبار محلی استان و دشت های خشک شده قرار دارند، غبار آلود می شوند.

وی افزود: نقشه های پیش یابی هواشناسی بیانگر عبور امواج ضعیف تراز میانی جو از سطح منطقه طی سه روز آینده است.

وی تاکید کرد: طی این مدت آسمان استان صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعات غبار رقیق و برای ساعات بعد از ظهر افزایش ابر وگاهی وزش باد نسبتا شدید و احتمال گرد و خاک پیش بینی می شود.

∎​