به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از پایگاه خبری عرب48، آمار و ارقامی که اخیرا از سوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی منتشر شده نشان می دهد که سلاح های ساخت اسرائیل، توسط تجار صهیونیست فعال در زمینه صادرات سلاح، به کشورهایی صادر می شود که در آنها عملیات تصفیه نژادی انجام می شود.
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده است که از صادرات اسلحه به این کشورها اطلاعی ندارد اما تجاری که در این زمینه فعالیت می کنند را جریمه کرده است.
وزارت جنگ اسرائیل در این گزارش خود اعلام کرده است که در سال 2015 ، در مقایسه با سال قبل از آن، میزان نقض قانون صادرات امنیتی توسط شرکت های اسرائیلی صادر کننده سلاح افزایش یافته است، به همین دلیل میزان جریمه هایی که علیه شرکت های مذکور اعمال شده نیز افزایش یافته است.
ژنرال «دابی لاوی» رئیس بخش نظارت بر صادرات امنیتی رژیم صهیونیستی، مدعی شد که اسرائیل اجازه صادرات سلاح به کشورهایی که عملیات تصفیه نژادی در آنها انجام می شود، را نمی دهد.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در شماره دیروز(سه شنبه) خود به نقل از این مقام صهیونیست نوشت که در زمینه هایی که مغایر با قوانین بین المللی است، از صادرات اسلحه جلوگیری می کنیم، و در مواردی که متوجه نقض قوانین در این روند شویم، صادرات را متوقف می کنیم.
هاآرتص افزود: اما گزارش آمار و ارقام منتشر شده توسط وزارت جنگ رژیم اشغالگر قدس، نشان می دهد که میزان نقض قوانین صادرات امنیتی، توسط شرکت صهیونیستی فعال در زمینه صادرات سلاح افزایش یافته است به طوریکه، 176 شرکت اسرائیلی در سال 2015، قوانین صادرات امنیتی را نقض کرده اند. این درحالی است که در سال 2014، تعداد شرکت های اسرائیلی متخلف و نقض کننده قوانین صادرات اسلحه 166 شرکت بوده است.
علاوه براین میزان جریمه هایی که وزارت جنگ اسرائیل علیه این شرکت ها اعمال می کند در سال 2015 نسبت به سال 2014 افزایش یافته است اما این جریمه ها در مقایسه با سودی که شرکت های مذکور از فروش اسلحه دریافت می کنند بسیار ناچیز است. وزارت جنگ اسرائیل حتی مجوز صادرات اسلحه توسط این شرکت ها را باطل نمی کند.
رئیس بخش نظارت بر صادرات امنیتی رژیم صهیونیستی در ادامه گفتگوی خود با هاآرتص اذعان کرد که اسرائیل به کشورهایی که دموکراسی را رعایت نمی کنند و عمدتا قوانین حقوق بشر را نقض می کنند، نیز اسلحه صادر می کند.
وی در ادامه اظهارت خود تلاش کرد که این مساله را توجیه کند و گفت که گاهی اوقات با صادرات اسلحه به کشورهای غیردموکراتیک نیز موافقت می کنیم، چرا که تنها اسرائیل نیست که به کشورهای مذکور اسلحه صادر می کند. ما معتقدیم که نمی توان تنها به کشورهای دموکراتیک اسلحه فروخت در حالی که تمام کشورها به کشورهای غیر دموکراتیک نیز اسلحه صادر می کنند.
به گزارش قدسنا، براساس گزارش منتشر شده توسط وزارت جنگ رژیم اشغالگر قدس، 1395 شرکت اسرائیلی در زمینه صادرات اسلحه به خارج فعالیت می کنند، که از میان آنها 198 شرکت دارای مجوز صادرات اسلحه هستند. وزارت جنگ همچنین نوشت که حدود 9 هزار شرکت اسرائیلی در سال 2015 در خواست دریافت مجوز صادرات اسلحه و تکنولوژی های امنیتی به 130 کشور را به این وزارت ارائه دادند، و این مساله به این معناست که درخواست شرکت های اسرائیلی برای دریافت مجوز اسلحه در سال 2015 در مقایسه با سال 2014، (17 درصد) افزایش یافته است.
تمام/م.ر/28
اسرائیل تامین کننده سلاح عملیاتهای نسل کشی نژادی در کشورها
روزنامه صهیونیستی هارتص در گزارشی نوشت که سلاح های ساخت اسرائیل، توسط تجار صهیونیست فعال در زمینه صادرات سلاح، به کشورهایی صادر می شود که در آنها عملیات نسل کشی نژادی انجام می شود.
صاحبخبر -