شناسهٔ خبر: 13570892 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

یورو 2016

تساوی اسپانیا برابر کرواسی تا پایان نیمه نخست

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های ملی فوتبال اسپانیا و کرواسی در آخرین بازی مرحله گروهی به مصاف یکدیگر رفتند. اسپانیا برای عدم رویارویی با ایتالیا نیاز به پیروزی داشت تا به عنوان تیم اول گروه خود راهی دور یک هشتم نهایی شود.

این دیدار به قضاوت بورن کویپرس از هلند در استادیوم بوردو کلید خورد.

کرواسی می‌توانست حتی با پیروزی در این دیدار به عنوان تیم اول راهی دور بعدی شود، اسپانیا با آغاز بازی چهره‌ای کاملا تهاجمی به خود گرفته بود و حملات زیاد این تیم در نهایت با پاسکاری فوق العاده موفق بازیکنان لاروخا در دقیقه 7 به گل تبدیل شد ضربه حساب شده سسک فابرگاس و کار تمام کننده موراتا این گل را ثبت کرد.

اسپانیا کرواسی را دست کم گرفته بود و حرکت زیبای یاران کرواسی در دقیقه 16 در پی اشتباه دخه‌آ نزدیک بود تابلوی نتایج را به تساوی یک بر یک بکشاند اما توپ گرد فوتبال تمایلی برای عبور از خط دروازه اسپانیا نداشت.

بازیکنان کرواسی بعد از دریافت گل تعداد حملات خود را افزایش دادند و اسپانیا تا حدود قابل توجهی عقب کشیدند. راکیتیچ چندین موقعیت مسلم را از دست داد و البته مشخص بود که تک گل موراتا برای اسپانیا هیچ حاشیه امنیتی ایجاد نکرده بود.

172 پاس سالم اسپانیا مقابل 71 پاس سالم کرواسی تا دقیقه 28 نشان از برتری اسپانیا در میانه میدان داشت و البته پیروزی ناپلئونی این برتری مطبق را ثابت نمی‌کرد.

مارک روگ در دقیقه 29 کارت زرد دریافت کرد. کرواسی در میانه میدان بدون خشونت و خطا توان اداره بازی را نداشت.

نولیتو در دقیقه 33 شوت سنگینی روانه دروازه کرواسی کرد که با هوشیاری دروازه‌بان کرواسی این موقعیت مهار شد، پرسیچ از کرواسی نیز مشابه همین صحنه را روی دروازه دخه‌آ خلق کرد اما مدافعان اسپانیا همچون پیکه و آلبا به راحتی توپ شلیک شده او را مهار و دور کردند.

اتفاق بدی که ویسنته دل بوسکه و مردانش هرگز منتظر وقوع آن نبودند در دقیقه 45 توسط نیکلا کالینیچ رخ داد و پس از جا ماندن خوانفران، گل تساوی بخش کرواسی ثبت شد و دخه‌آ رکورد 7 بازی پشت سر هم گل نخوردن خود را از بین برد.

انتهای پیام/