شناسهٔ خبر: 13564212 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

'دیوید بکهام' به‌صف حامیان حضور انگلیس در اتحادیه اروپا پیوست

لندن - ایرنا - 'دیوید بکهام 'ستاره فوتبال انگلیس نیز روز سه‌شنبه در دو روز مانده به برگزاری همه‌پرسی 23ژوئن، به‌صف حامیان حضور انگلیس در اتحادیه اروپا پیوست .

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این فوتبالیست پیشین انگلیس در یادداشتی که در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد، بیان داشت که ' ما در جهانی پرجنبش و جوش و مرتبط به هم زندگی می‌کنیم و ما وقتی در کنار هم هستیم قوی‌تر خواهیم بود.
دیوید بکهام در این یادداشت تصریح کرد: برای فرزندانمان و فرزندان آنها، ما بایستی در کنار هم و نه به‌تنهایی، با مشکلات مواجه شویم .
وی اضافه کرد: 'به دلایل یادشده من رأی به ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا خواهم داد.'
دیوید بکهام، ستاره سابق فوتبال انگلستان در حالی به یاری هواداران ماندن در اتحادیه اروپا می‌شتابد که همسرش ویکتوریا از برگزیت حمایت کرده است.
هم اکنون به دلیل رقابت بسیار نزدیک حامیان برگزیت و مخالفان آن پیش‌بینی نتایج همه‌پرسی در پیش رو مشکل شده است.
در حالی ‌که تا پنجشنبه هفته گذشته، حامیان خروج از اتحادیه اروپا اندکی از رقیب پیش بودند، این دو جای خود را عوض کرده‌اند.
در حال حاضر حامیان ماندن در اتحادیه اروپا امیدوارتر شده‌اند زیرا بر اساس برخی از تازه‌ترین نظرسنجی‌های صورت گرفته آنها پیشتاز هستند.
قرار است مردم انگلیس در روز 23 ژوئن در خصوص ماندن یا خروج کشورشان از اتحادیه اروپا در همه‌پرسی موسوم به «برگزیت» تصمیم‌گیری کنند.
براساس گزارش‌های منتشرشده 45 میلیون نفر از افراد واجد شرایط رأی دادن، برای شرکت در این‌همه پرسی ثبت‌نام کرده‌اند.
علاوه بر برخی از شخصیت‌های سیاسی انگلیس ازجمله دیوید کامرون نخست‌وزیر این کشور، تاکنون شمار زیادی از مدیران شرکت‌های بزرگ انگلیسی و اقتصاددانان ضمن اشاره به آثار منفی برگزیت، هشدار داده‌اند که خروج این کشور از اتحادیه اروپا، اقتصاد انگلیس را با خطرات مختلف ازجمله رکود روبرو می‌کند.
به دلیل ابعاد فراملی برگزیت، تاکنون نیز شماری زیادی از نهادهای اقتصادی و مالی، سیاستمداران جهان خصوصاً رهبران اروپایی درارتباط با آن موضع گرفته‌اند.
به نظر می‌رسد هشدارهای یادشده توانسته است تا حدودی افکار عمومی در انگلیس را به بازاندیشی در مورد مخاطرات برگزیت، ترغیب و جلب کند.
انگلیس در سال 1973 میلادی و حدود شانزده سال پس از تشکیل جامعه اقتصادی اروپا ( بازار مشترک اروپا) به این بلوک اقتصادی پیوست که یکی از علل این تصمیم نزول توان اقتصادی این کشور بود.
عضویت انگلیس در جامعه اقتصادی اروپا، در سال 1975 میلادی و در دولت کارگری 'هارولد ویلسون' در جریان یک همه‌پرسی (67.2 درصد آرا) مورد تایید قرار گرفت.
اروپام**4**1552