شناسهٔ خبر: 13544395 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: العالم | لینک خبر

خطرات امنیتی لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم برای بحرین

العالم - نمایندۀ کویت و رئیس شورای بین المللی حمایت از محاکمۀ عادلانه و حقوق انسان در ژنو گفت: مقام های بحرین با سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم و اعدام معنوی وی، امنیت کشورشان را به خطر انداخته اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالحمید دشتی امروز( دوشنبه) در ژنو تاکید کرد : مقام های بحرین با ایراد اتهام های مختف از جمله اتهام سیاسی و اعمال مجازات هایی مانند سلب تابعیت از شهروندان، قصد سرکوب آزادی بیان و خلاص شدن از دست مخالفان و فعالان حقوقی را دارند.

وی در سخنانی که در شورای حقوق بشر دربارۀ سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم ایراد می کرد، افزود: سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم، {رهبر شیعیان بحرین} به معنای اعدام معنوی او به خطر انداختن امنیت کشور، شهروندان و ثبات بین المللی است.

وی این سخنان را عصر امروز لحظاتی پس از اعلام وزارت کشور بحرین درباره لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین مطرح کرد.

آیت الله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین و رهبر معنوی انقلاب آن کشور درسال سال 1937 میلادی دریکی از مناطق روستایی بحرین متولد شد.

202-211-9