به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، سجاد رحمانی در اولین جلسه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایلام با مدیران مراکز اقامتی و پذیرایی این شهر پس از تأسیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ایلام اظهار کرد: بیشتر دغدغه کاری مراکز خدماتی گردشگری باید حول کیفیت مواد غذایی و تهیه و پخت غذای سالم به مشتری باشد.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایلام گفت: همچنین رعایت سلامت بهداشت محیط کار به ویژه در آشپزخانههای هتلها و رستورانهای شهر در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: بیشتر این جلسه حول محور افزایش نرخ غذا، اسکان و تالار بود که مقرر شد در صورتی که نرخ افزایشی یکساله باشد هر ساله هشت درصد افزایش یابد؛ کارکنان اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ایلام به صورت شبانهروزی بازدید محسوس و غیرمحسوس از این واحدها خواهند داشت.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: این بازدیدها به صورت مشترک با ادارات تعزیرات حکومتی، اماکن و صنعت معدن و تجارت صورت میپذیرد.
انتهای پیام/2246/ز
∎
نظر شما