به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، بنابر اعلام دولت آلمان «آنگلا مرکل» صدراعظم این کشور از مخالفت با سفر «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران به آلمان دست برداشته است و در صورت امکان روحانی در سال جاری به آلمان خواهد رفت.
نشریه آلمانی «اشپیگل» با استناد به اطلاعاتی از دولت به دست آورده است,این خبر را منتشر کرد اما نوشت که همچنان (مقامات) باید درباره جزئیات این موضوع توضیح دهند.
«فرانک والتر اشتاینمایر» و «زیگمار گابریل» وزرای خارجه و اقتصاد آلمان همواره از مرکل میخواستند تا از روحانی برای سفر به آلمان دعوت به عمل آورد همچنین بخش اقتصادی کشور هم فشار زیادی بر مرکل داشتند تا این دعوت صورت گیرد این عوامل باعث شدند که مرکل در مواضع خود تجدیدنظر کند.
بنابر این گزارش مرکل تاکنون به دلیل حمایت ایران از شیعیان حزبالله لبنان و (دولت) سوریه و نیز خودداری از به رسمیت شناختن اسرائیل از دعوت از روحانی خودداری کرده بود.
فوریه گذشته اشتاینمایر و گابریل موضوع دعوت از روحانی را مطرح کردند که با مخالفت مرکل مواجه شد.
انتهایپیام/م
∎