در یکی از کسالتآورترین بازیهای یورو 2016 ایتالیا با گل دقیقه 88 ادر توانست سوئد را شکست دهد و با شش امتیاز به مرحله بعد صعود کند. ایتالیا که در بازی اول مقابل بلژیک با بازی محتاطانه و حسابگرانهاش توانسته بود به سه امتیاز برسد، در این بازی هم با نفرات زیاد دفاع میکرد و منتظر اشتباه حریف بود تا به گل برتری برسد. در طرف دیگر سوئد هم توان نزدیک شدن به دروازه ایتالیا را نداشت و توپهای بلندی که برای زلاتان فرستاده میشد با حضور مدافعان سختگیر حریف بینتیجه میماند. در این شرایط نیمه اول بدون حتی یک موقعیت جدی به پایان رسید.
نیمه دوم هم شروع بهتری نداشت و هر دو تیم برای رسیدن به پیروزی منتظر اشتباه حریف بودند. سرانجام در دقیقه 82 اولین موقعیت جدی بازی رخ داد و ضربه سر پارولو با برخورد به تیر دروازه سوئد به بیرون رفت. ایتالیا که در این دقایق تیم نسبتا بهتری بود شش دقیقه بعد به گل پیروزی رسید. نقشه کونته جواب داد و یک لحظه غفلت سوئد به ادر فرصت داد با فراری دیدنی از بین چند مدافع با شوتی محکم و دقیق دروازه ایساکسون را باز کند.
سوئد در لحظات باقیمانده با نفرات بیشتری حمله میکرد، ولی دفاع ایتالیا باتجربهتر از آن بود که اشتباه کند و برتری تیمش از دست برود. رقابت دو فوتبال خستهکننده با برتری ایتالیا که بازیکنان مستعدتری در ترکیب تیمش دارد به پایان رسید. البته سوئد نمیتواند از این نتیجه گلایه کند. تک گل این تیم در بازی اول با ضربه سر اشتباه مدافع ایرلند به ثمر رسید و مردان اریک هامرن در 180 دقیقه بازی هنوز یک ضربه هم به چارچوب حریفان نزدهاند. با وجود این سوئد یک امتیازی هنوز فرصت صعود دارد، هرچند آنها در روز آخر مقابل بلژیک کار بسیار سختی خواهند داشت.
ایتالیا یک - سوئد صفر
صاحبخبر -