شناسهٔ خبر: 13468708 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

ادای احترام مردم انگلیس به نماینده کشته شده پارلمان+عکس

مردم انگلیس که هنوز از قتل خانم جو کاکس، نماینده حزب کارگر انگلیس در شوک به سر می‌برند، در میدان پارلمان لندن به وی ادای احترام کردند.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نیوز، خانم کاکس روز پنج شنبه (27 خرداد) بر اثر حمله ای با چاقو و تیراندازی دچار جراحت شد و سپس در بیمارستان درگذشت.

رسانه‌های انگلیسی گزارش دادند، کاکس 41 ساله که برای نشستی در نزدیکی شهر لیدز آماده می‌شد، بعد از ظهر پنجشنبه توسط یک فرد مهاجم، هم با چاقو و هم اسلحه گرم مورد حمله قرار گرفت. پس از این حمله، وی به بیمارستان منتقل شد با این حال ساعاتی بعد بر اثر شدت جراحات وارده جان باخت.

مردم انگلیس به منظور ادای احترام به کاکس و ابراز همدردی با خانواده وی، در میدان پارلمان انگلیس در لندن کنار عکس وی شمع روشن کردند و پیام‌های تسلیت قرار دادند.

برابر گزارش‌ها، خانم کاکس به داشتن مواضع بشردوستانه و حمایت از پناهجویان و مردم سوریه و مسئله فلسطین شهرت داشت.

وی همچنین با سازمان خیریه آکسفام همکاری می‌کرد.

گفته می‌شود، خانم کاکس پیشتر نامه‌های تهدیدآمیز متعددی دریافت کرده بود و پلیس انگلیس از این نامه‌ها آگاهی داشت.