به گزارش ایسنا و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، تیم ملی فوتبال ایتالیا در دومین دیدارش در یورو 2016 فردا (جمعه) از ساعت 17:30 به وقت تهران با سوئد روبرو می شود.
ایتالیا در دیدار نخست دو بر صفر بلژیک را شکست داد و سوئد هم با تساوی یک بر یک برابر جمهوری ایرلند مساوی کرد.
جانلوییجی بوفون در نشست خبری پیش از بازی با سوئد در مورد رویارویی با این تیم گفت: تاریخ نشان داده ایتالیا همیشه در بازی دومش طی تورنمنت ها دچار مشکل می شود. باید این مشکل را حل کنیم و طلسم را بشکنیم. در چنین تورنمنت هایی اگر عالی بازی کنید، می برید. اگر خوب بازی کنید، مساوی می گیرید ولی اگر بد بازی کنید، هیچ چیز نصیب تان نمی شود.
آخرین باری که ایتالیا و سوئد در یک تورنمنت باهم روبرو شدند به یورو 2004 باز می گردد؛ جایی که زلاتان ایبراهیموویچ در دقیقه های پایانی با پشت پا دروازه بوفون را باز کرد.
دروازه بان ایتالیا در این زمینه اظهار کرد: از آن گل خاطره خوبی ندارم. در طول 12 سال گذشته، زلاتان همیشه در اوج بوده و چندین بار هم با پشت پا دروازه حریفان را باز کرده و مهارت ویژه ای در این زمینه دارد. می ترسم زیرا زلاتان از آن دست بازیکنانی است که در هر لحظه توانایی تغییر نتیجه را دارد. فکر می کنم سوئد فقط متکی به ایبرا نیست اما توانایی و استعدادی که او دارد، در هیچ یک از بازیکنان دیگر سوئد دیده نمی شود.
انتهای پیام
بوفون: از گلی که زلاتان به من زد خاطره خوبی ندارم
دروازهبان تیم ملی فوتبال ایتالیا در نشست خبری پیش از دیدار با سوئد تاکید کرد خاطره خوبی از گلی که زلاتان در یورو 2004 به او زده ندارد.
صاحبخبر -
∎