به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تصریح کرد هدف مشترک دموکراتها شکست دادن ترامپ است و دموکراتها باید به وحدت برسند.
هیلاری کلینتون در گفتگوی اختصاصی با شبکه سی ان ان گفت:« من می دانم با شکست در رقابت انتخاباتی چه احساسی به انسان دست می دهد. من حال و هوای طرفداران سناتور برنی سندرز (رقیب دموکراتم) را درک می کنم. من شب گذشته با سناتور سندرز گفتگوی تلفنی داشتم تا به او به علت برنامه فوق العاده خوب انتخاباتی تبریک بگویم. من خواهان همکاری با او هستم تا به هدف مشترکمان برسیم که عبارتست از شکست دادن دونالد ترامپ (نامزد جمهوری خواه).
سناتور سندرز گفته است به تلاش مستمر خود ادامه می دهد تا این اتفاق رخ بدهد. قرار است ما تلاش کنیم تا حزبی یکپارچه در نشست سراسری حزب داشته باشیم و به نتیجه ای واحد برسیم. قصد دارم با طرفداران برنی سندرز ارتباط برقرار کنم. بسیاری از طرفداران او (سندرز) و طرفداران ما، اهدافی مشترک دارند. ما می خواهیم حداقل دستمزد پایه را افزایش بدهیم. ما می خواهیم نظام پوشش سلامت سراسری وجود داشته باشد. ما می خواهیم با نابرابری مقابله کنیم و فرصتهای اقتصادی بیشتری برای افراد سختکوش بوجود بیاوریم. ما می خواهیم تحصیل در دانشگاه به صورتی باشد که خانواده ها بتوانند هزینه آن را پرداخت کنند و نه اینکه دانشجویان و خانواده های آنها به علت تحصیلات دانشگاهی، ورشکست شوند. ما اهداف مشترک بسیاری داریم.»