شناسهٔ خبر: 132633 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی برنا در برزیل

قوچان‌نژاد: عضویت در تیم ملی ایران مایه افتخار من است

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: امیدوارم مقابل بوسنی نمایش خوبی داشته باشیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار برنا از برزیل، رضا قوچان نژاد گفت: دیدار برابر آرژانتین هم شیرین بود و هم تلخ. از لحاظ تیمی، ایران بسیار خوب بود و فکر می کنم یکی از بهترین بازیهای خود را در این مدت انجام داده ایم فقط از لحاظ نگرفتن نتیجه بازی ناراحت هستیم.

وی افزود: امیدوار هستم تا در مقابل بوسنی نیز بازی خوبی را برگزار کنیم و سه امتیاز این دیدار را کسب کنیم. ما فقط به این بازی فکر می کنیم و باید نتیجه خوبی بگیریم تا بتوانیم از گروه خود به دور بعد صعود کنیم. وضعیتمان اکنون مشخص است و فقط باید ببریم.

قوچان نژاد درخصوص عملکرد خود و هم تیمی هایش برابر آرژانتین گفت: بابت اینکه در تیم ملی ایران عضویت دارم و به بازیکنان تیم افتخار می کنم چرا که همگی یکپارچه و متحد بازی کرده و زحمت کشیدیم. از لحاظ تیمی، هیچ تیمی در جام جهانی مانند ما نبود. عملکردمان راضی کننده است و متاسفانه فقط امتیاز برای زحماتمان نگرفتیم.

وی در پایان گفت: باتوجه به اینکه بازی سنگینی را برابر آرژانتین انجام داده ایم، کمی خسته هستیم. اما تمام تمرکز من و بچه ها بر روی بازی با بوسنی خواهد بود و بازی مقابل تیم آرژانتین را از یاد برده ایم.