به گزارش ایسکانیوز، خبرگزاری آسوشیتدپرس نخستین رسانه ای بود که اعلام کرد، هیلاری کلینتون رسما به ۲۳۸۳ دلیگیت لازم برای قعطی کردن نامزدی خود در میان دموکرات ها دست یافته است. در حالی که انتخابات کالیفرنیا هنوز برگزار نشده، با مشخص شدن نظر چند سوپردلیگیت دیگر، هیلاری توانست به عدد جادویی ۲۳۸۳ دست یابد.
پس از آسوشیتدپرس، ان بی اسی و ای بی سی نیوز هم در اخباری جداگانه اعلام کردند، بانوی اول پیشین آمریکا توانسته کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری را در میان دموکرات ها قطعی کند.
سخنگوی ستاد برنی سندرز البته بلافاصله به این اخبار واکنش نشان داد و آن را حاصل خبرسازی های رسانه های طرفدار کلینتون دانست و اظهار داشت: این اقدامات در جهت تاثیرگذاری بر نظر مردم در انتخابات ایالت کالیفرنیا صورت گرفته است.
طبق قانون انتخابات آمریکا هر نامزد دموکرات برای اینکه بتواند در نهایت به عنوان نماینده این حزب در انتخابات ریاست جمهوری حاضر شود، لازم است به ۲۳۸۳ دلیگیت (شامل نمایندگان متعهد و سوپردلیگیت ها) دست یابد. هرچند و اگر طبق ادعای سخنگوی سندرز این اتفاق پیش از انتخابات کالیفرنیا رخ نداده باشد، اما رصد نظرسنجیها نشان میدهد کلینتون میتواند به این عدد جادویی پس از پایان انتخابات درون حزبی کالیفرنیا دست یابد.
با این وجود برنی سندرز کماکان اعلام کرده که انصرافی در کار نخواهد بود و او آماده است در کنوانسیون نهایی حزب حضور یابد. سندرز همچنین در خصوص حمایت نکردن طرفدارانش از کلینتون در مواجهه احتمالی با ترامپ، پاسخ داده: این وظیفه من نیست که آنها را راضی کنم به سکرتری کلینتون رای دهند. اساسا من نمی توانم با یک بشکن همه آنها را ترغیب کنم که به ایشان رای دهند. این وظیفه خود هیلاری کلینتون است که آنها را متقاعد کند، در انتخابات نهایی، به او رای دهند.
با این وجود سندرز در پاسخ به سوال مجری سن ان ان درباره مبارزه با ترامپ این چنین پاسخ داد.
جیک تاپر: در هر صورت و هر اتفاقی که بیفتد، شما تمام تلاشتان را خواهید کرد که ترامپ در این انتخابات بازنده شود؟
سندرز: بله همینطور است.
به نظر می رسد معادله پیچیده انتخابات آمریکا همچنان هم ادامه داشته باشد، هرچند کاندیداتوری کلینتون قطعی است، اما سندرز و طرفداران پر شور و هیجان او، بعید است به سادگی این شکست را بپذیرند و حاضر شوند در انتخابات نوامبر، به هیلاری کلینتون رای دهند.
۳۰۰۳۰۰