شناسهٔ خبر: 13222152 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

بعد از شکست های پیاپی در فلوجه؛

داعش زنان و کودکان متواری را در رودخانه فرات تیرباران کرد

داعش زنان و کودکان متواری از فلوجه را در حالی که قصد عبور از رودخانه فرات داشتند مورد هدف گلوله های خود قرار داد. تعدادی از این افراد بعد از اصابت گلوله به آنان در رودخانه غرق شده و تعدادی دیگر توسط تک تیراندازهای داعش جان سپردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جم خبر؛ شبکه "العربیه" عربستان نوشت؛ داعش زنان و کودکان متواری از فلوجه را در حالی که قصد عبور از رودخانه فرات داشتند مورد هدف گلوله های خود قرار داد. تعدادی از این افراد بعد از اصابت گلوله به آنان در رودخانه غرق شده و تعدادی دیگر توسط تک تیراندازهای داعش جان سپردند.

تعداد افرادی که توسط داعش در این حادثه به شهادت رسیده 13 شهروند عراقی می باشند که اغلب آنها زن و کودک بودند. این افراد قصد داشتند از منطقه "الحصی" واقع در جنوب فلوجه به طرف ساحل مقابل رودخانه فرات فرار کنند. در آن طرف رودخانه منطقه "عامریه الفلوجه" قرار دارد که تحت سیطره نیروهای عراقی می باشد.

لازم به ذکر است داعش از مردم بیگناه فلوجه به عنوان سپر انسانی در مقابل حملات نیروهای عراقی استفاده می کند. و در صورت متواری شدن هر یک از مردم از شهر فلوجه، عناصر این سازمان تروریستی اقدام به کشتن وی می کنند.

ترجمه: حسن عریضی

/انتهای پیام