شناسهٔ خبر: 13212489 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رئیس اتحادیه قنادان تهران در گفت‌وگو با میزان:

قیمت زولبیا و بامیه در آستانه ماه مبارک رمضان مشخص شد

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه با افزایش هزار و 400 تومانی نسبت به سال گذشته 10 هزار و 500 تا 11 هزار تومان شد.

صاحب‌خبر -
علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، در خصوص قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان افزایش یافت.
 
وی در ادامه افزود: قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه درجه یک 11 هزار تومان و قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه  درجه دو 10 هزار 500 تومان است.
 
رئیس اتحادیه قنادان تهران با اشاره به اینکه  قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه در سال گذشته 9 هزار 600 تومان بوده ادامه داد: با توجه به قیمت زولبیا در سال گذشته امسال افزایش قیمتی هزار و 600 تومان داشته‌ایم.
 
بهره‌مند در خصوص علت افزایش قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: علت افزایش قیمت زولبیا و بامیه بالا رفتن دستمزد کارگران و به علاوه افزایش قیمت مواد اولیه است.
 
وی در خصوص افزایش قیمت شکر تصریح کرد: با توجه به افزایش 400 تومانی هر کیلو شکر  و مواد اولیه در بازار مطابق با آن قیمت زولبیا و بامیه نیز افزایش یافته است.

انتهای پیام/