«کریم النوری» سخنگوی بسیج مردمی عراق در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد از آمادگی کامل نیروهای مشترک عراق برای آزادسازی شهر فلوجه در استان الانبار خبر داد.
وی افزود: نیروهای بسیج مردمی قصد رسیدن به پیروزی عجولانه در مناطقی همچون فلوجه که لانه اصلی داعش محسوب می شود، ندارند.
النوری در عین حال زمان آغاز عملیات آزادسازی فلوجه را بسیار نزدیک خواند و گفت: همه آمادگی های لجستیک و اطلاعاتی تکمیل شده و تجهیزات نظامی دیگری هم به دروازه های فلوجه رسیده و تنها ساعت صفر عملیات تعیین نشده است.
سخنگوی بسیج مردمی عراق فلوجه را یک پایگاه مهم نزد داعش خواند و گفت: آزادی سازی فلوجه از حیث نزدیکی این منطقه به کمربند بغداد حائز اهمیت است و در نتیجه آن با رفع خطر بزرگی از سر بغداد امنیت، حفظ پایتخت تضمین می شود.
النوری با اشاره به اینکه نیروهای بسیج مردمی از چهار محور همه شهر فلوجه را محاصره کرده اند، گفت: هیچ راه گریزی برای عناصر داعش باقی نماینده و به حول و قوه الهی فلوجه را گورستان تروریست ها خواهیم کرد.
سخنگوی بسیج مردمی عراق ازاهالی فلوجه نیز خواست ضمن دوری گزیدن از اماکن حضور تروریست های داعش هر چه سریع تر از راه های امنی که نیروهای بسیج مردمی تامین کرده اند این شهر را ترک کنند.
حاج هادی (ابوحسن) العامری نیز شهر فلوجه را منبع اصلی انتشار تروریستها از سوریه به کلیه مناطق کشور عراق دانسته و خواستار همبستگی و همکاری کلیه جریانهای سیاسی این کشور برای حمایت از رزمندگان بسیج مردمی و ارتش کشورش در عملیات آزادسازی آن شده است.
فلوجه در استان الانبار واقع شده و دروازه تردد تروریستهای تکفیری داعش به بغداد و استانهای شیعه نشین جنوبی عراق است.
این شهر دارای بافت بعثی و تکفیرینشین بوده که اکثر ساکنان آن را افسران ارتش منجمله صدام مقبور تشکیل میدهند، در خاطره مردم عراق نام فلوجه با جنایت و کشتار بی گناهان نقش بسته است.
انتهای پیام/.
∎