معاون رگولاتوری خبر داد:
قطع پیامکهای تراکنش بانکی تخلف است
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تاکید کرد: طرح جدیدی که به منظور ساماندهی پیامکهای ارزش افزوده طراحی شده نباید منجر به قطع دریافت پیامکهای تراکنش بانکی شود.
صادق عباسی شاهکوه، درباره اشکالاتی که از سوی برخی کاربران تلفن همراه به طرح حذف پیامکهای ارزش افزوده مطرح شده توضیح داد: اشکالاتی که از سوی مردم مطرح میشود در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات پیگیری خواهد شد تا با انعکاس این مشکلات به اپراتورها نقاط ضعف این بخش برطرف شود.
وی در عین حال خاطر نشان کرد: البته با توجه به اینکه این طرح به تازگی اجرایی شده شاید طبیعی باشد که در آن مشکلات اندکی مشاهده شود، اما لازم است تمام این مشکلات برطرف شود.
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با بیان اینکه طرح شمارهگیری #800* به منظور اطلاع یافتن مشترکان از سرویسهای ارزش افزوده و انصراف آنها از دریافت پیامکهای ارزش افزوده و اطلاعرسانی طراحی شده متذکر شد: در گذشته نیز اپراتورها موظف به در نظر گرفتن راهکارهای مختلفی برای قطع پیامکهای تبلیغاتی و ارزش افزوده بودند، اما با توجه به مشکلاتی که گاه در حفظ این شمارهها وجود داشت تصمیم بر آن شد یک شماره واحد برای تمام اپراتورها در نظر گرفته شود تا مشکلات مردم در این زمینه کمتر شود حال نیز طبیعی است اجرای بهتر این طرح مدتی زمان خواهد برد اما به هرحال سازمان تنظیم مقررات پیگیر آن است که طرح مربوطه با حداقل اشتباه اجرایی شود.
عباسی شاهکوه در پاسخ به این سوال که با این وجود برخی کاربران از قطع شدن پیامکهای تراکنش بانکی به دنبال استفاده از این طرح گلایه دارند، گفت: ما این موضوع را رد نمیکنیم که گاهی مشکلاتی در این زمینه ایجاد میشود، اما در موارد متعدد ممکن است ریشه این مشکلات نرم افزاری باشد که در هر صورت تمامی مشکلات از سوی رگولاتور پیگیری خواهد شد.
وی در ارتباط با افرادی که مدعی شدهاند برخی اپراتورها 24 ساعت پس از غیر فعالسازی پیامکهای ارزش افزوده بار دیگر آنها را فعال میکنند نیز اظهار کرد: اگر چنین اتفاقی رخ دهد قطعا تخلف و خلاف مقررات بوده و نباید چنین اتفاقی بیفتد.
معاون سازمان تنظیم مقررات همچنین متذکر شد: در خصوص پیامکهای بانکی نیز باید به این نکته توجه داشت که بخش عظیمی از این پیامکها مربوط به برداشت و واریز وجه میشود که در اصطلاح به آنها پیامکهای تراکنشی گفته میشود که اگر این دسته از پیامکها قطع شوند،خلاف مقررات است، اما دسته دیگری از پیامکهای بانکی هم هستند که مربوط به تبلیغات یا موضوعات اطلاعرسانی بانکها میشوند که در صورت حذف پیامکهای تبلیغاتی از سوی کاربران طبیعتا این دسته از پیامکها حذف خواهند شد.
عباسی شاهکوه با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات تلاش دارد مشکلات کاربران در ارتباط با پیامکهای تبلیغاتی و ارزش افزوده به حداقل برسد، متذکر شد: با این وجود هیچگاه نمیتوان ادعا کرد که در یک سیستم الکترونیکی بهطور 100 درصد مشکلی وجود ندارد، اما با این حال ما پیگیر این هستیم که مشکلات کاربران در این بخش هر روز کمتر شود.
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در پایان در پاسخ به این سوال که آیا برای اپراتورهای تلفن همراه جریمهای برای عدم رعایت این موارد در نظر گرفته شده خاطر نشان کرد: برای اپراتورهای متخلف ساختارهای جریمهای متعددی وجود دارد که البته در زمان ورود اپراتورها به عرصه ارائهی خدمات نسل سه تا حدی تلاش شده این ساختار یکسان شود، اما به هرحال بسته به نوع تخلف صورت گرفته جریمههای مختلفی برای اپراتورهایی که مقررات را زیرپا بگذارند در نظر گرفته شده است.
شرکت مخابرات ایران 12 اردیبهشت تعطیل است
شرکت مخابرات ایران و شرکت های تابع آن دوازدهم اردیبهشت ماه همزمان با روز جهانی کار و کارگر و روز معلم تعطیل است.
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: با توجه به ماده 63 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، افزون بر تعطیلات رسمی کشور، روز کارگر نیز جزء تعطیلات رسمی کارگران به حساب می آید. براین اساس به منظور تکریم و احترام به تلاش شبانه روزی همکاران، این روز که امسال مصادف با یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه است، تعطیل اعلام می شود.
بر اساس این اطلاعیه، در این روز واحدهای اجرایی که به ارائه خدمت به مشترکان می پردازند، دایر است و در امر خدمت رسانی وقفه ای ایجاد نمی شود.
شرکت های مخابرات استان ها و شرکت ارتباطات سیار ایران نیز مشمول این امر می شوند.
دوازدهم اردیبهشت در تقویم رسمی کشور به نام روز گرامیداشت مقام معلم نامگذاری شده است.
همچنین نخستین روز ماه مه برابر با دوازدهم اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر نام دارد.
در سال 1886 میلادی، پلیس شیکاگو آمریکا با حمله به تظاهرات گسترده کارگران که برای هشت ساعت کار در روز و حق تشکیل اتحادیههای کارگری برپا شده بود، آنان را به خاک و خون کشیدند.
باجگیر تازه اندرویدیها
را تهدید میکند
در روزهای اخیر بدافزاری موسوم به Dogspectus با نصب باج افزار بر روی گوشی های مجهز به نسخه های قدیمی تر سیستم عامل اندروید کاربران را به دردسر انداخته است.
این باج افزار که بدون آگاهی کاربران و به طور مخفیانه بر روی گوشی ها نصب می شود از طریق آگهی های مبتنی بر جاوااسکریپت به درون تلفن های همراه افراد نفوذ می کند و بی سروصدا به فعالیت های تخریبی خود ادامه می دهد.
بررسی های موسسه امنیتی Blue Coat Systems نشان می دهد این باج افزار از آسیب پذیریهای متعدد نسخه های قدیمی سیستم عامل اندروید بهره می گیرد و نصب آن نیازی به تایید کاربران ندارد. ظاهرا این اولین بار است که نصب چنین برنامه مخربی بر روی گوشی کاربران به طور مخفیانه و بدون انجام فرایند نصب ممکن شده است.
بر اساس تحقیقات انجام شده نسخه Android 4.2.2 و نسخه های قدیمی تر از آن در برابر بدافزار مذکور آسیب پذیر هستند. باج افزار یاد شده بعد از نصب گوشی را قفل کرده و از مالک می خواهد برای حل مشکل تعدادی کارت هدیه از فروشگاه اینترنتی آی تیونز به ارزش صد دلار برای هکر خریداری کند. این در حالی است که در اکثر موارد هکرها خواستار دریافت پول از قربانیان خود می شوند و داده های گوشی را قفل می کنند.
اخبار
صاحبخبر -