شناسهٔ خبر: 11903231 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

ماده‌ای که ممکن است مانع نتیجه‌گیری در CAS شود

تسنیم

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال می‌گوید که ممکن است یک ماده در اساسنامه کنفدراسیون فوتبال آسیا مانع نتیجه‌گیری ایران در CAS در ارتباط با پرونده عربستان شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش مشرق، هوشنگ نصیرزاده در خصوص اینکه فدراسیون فوتبال ایران تا 6 آوریل (18 فروردین‌ماه 95) مهلت دارد به رأی AFC در خصوص پرونده عربستان در دادگاه عالی (CAS) شکایت کند، اظهار داشت: همیشه 20 روز پس از یک تصمیم و رأی وقت دارید به CAS اعتراض کنید. هزینه شکایت به CAS بسیار زیاد بوده و مدت زمان رسیدگی به پرونده طولانی است.

وی افزود: ممکن است پس از اتمام مسابقات در این خصوص رأیی را صادر کنند که در این صورت هم فقط می‌توانیم غرامت مالی بگیریم، اما شاید موفق نشویم. یک ماده قانونی در تمام آیین‌نامه‌های مسابقات جهان وجود دارد که این ماده در آیین‌نامه لیگ قهرمانان آسیا نیز هست. اینکه در موارد غیرقابل پیش‌بینی تصمیمات را هیئت برگزاری مسابقات گرفته و این تصمیم نهایی و پایان یافته است و قابل اعتراض نیست. این جزو موادی است که احتمالا مانع نتیجه‌گیری ما در CAS خواهد شد.

رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: داستان این پرونده این است که تصمیمِ گرفته شده مربوط به کمیته مسابقات نیست و این موضوع از سوی ویندوسور پارژان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا برای ما ارسال شده است. فدراسیون فوتبال هم یک نامه با 10 ردیف برای AFC فرستاده که «چرا این رأی تصمیم کمیته مسابقات نیست و چرا هرچقدر نامه نوشته‌ایم که مدارک بدهید، مدارکی برای ما ارسال نشده است؟» سؤالات متعدد دیگری هم وجود دارد مانند اینکه چرا «نتیجه ICSS که بازرسی ورزشگاه‌ها را انجام داده به ما ارسال نشده و چرا گزارش ناظر و افسر امنیتی کنفدراسیون فوتبال آسیا که به ایران آمدند، به ما داده نشده است. چرا به همه چیز بی‌توجهی شده و فقط به نامه وزارت خارجه عربستان اهمیت داده شده است؟» تمام این سؤالات را از کنفدراسیون فوتبال آسیا پرسیده‌ایم که آنها گفته‌اند ما نامه را دریافت کردیم اما جوابی ندادند که آشکارا مشخص می‌شود AFC تحت نفوذ عربستان است.

نصیرزاده در خصوص داستان ارسال اساسنامه به هیئت دولت برای تصویب شدن، گفت: اطلاعاتی که کیومرث هاشمی در خصوص تصویب اساسنامه داد، کاملاً درست بود و اساسنامه در جلسه‌ای به ریاست پرویز داودی، به تصویب رسیده بود، اما با توجه به عجله‌ای که وجود داشت سایر تشریفات قانونی مانند ابلاغ و درج در روزنامه رسمی کشور که بر اساس آن کل اساسنامه در آن مندرج می‌شود، فراموش شده است. به همین دلیل گفته می‌شود که اساسنامه باید یک بار دیگر به تصویب برسد و بازرسی کل کشور هم به درستی معتقد بود اساسنامه باید به تصویب برسد، اما بهترین شیوه این است که حال که مصوباتی مبنی بر تصویب آن وجود دارد، تشریفات قانونی آن انجام شود. با این حال در جلسه‌ای که بین مسئولان عالی رتبه وزارت ورزش‌وجوانان، بازرسی کل کشور و فدراسیون فوتبال انجام شد، قرار بر این است اساسنامه به تصویب هیئت دولت برسد اما اساسنامه سال 90 به تصویب خواهد رسید.

وی تأکید کرد: باتوجه به اینکه اساسنامه به روز رسانی شده و مدرن‌تر از اساسنامه سال 86 است، قرار است اساسنامه سال 90 را مصوب کنند، اما به ظاهر وزارت ورزش گفته بود من باید برخی تغییرات را در اساسنامه اعمال کند، اما موضوع این است که این تغییرات در اختیار مجمع عمومی است و بدون آن نمی‌شود کسی در اساسنامه تغییرات ایجاد کند. اگر نیاز به تغییرات نباشد، اساسنامه در 5 دقیقه آماده خواهد شد تا به هیئت دولت برود.

برچسب‌ها:

نظر شما