مدیر آموزش و پرورش شهرستان دشتستان :
بیش از 15 هزارنفر از میهمانان فرهنگی نوروزی در مدارس دشتستان اسکان داد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دشتستان گفت : بیش از 15 هزارنفر از میهمانان فرهنگی نوروزی در مدارس دشتستان اسکان داده شد .
صاحبخبر - به گزارش خبرنگار پانا از دشتستان ، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دشتستان گفت : بیش از 15 هزارنفر از میهمانان فرهنگی نوروزی در مدارس دشتستان اسکان داده شد .
سیدحسن لواسانی فرد خاطرنشان کرد : رشد مسافران در نوروز امسال نسبت به سال گذشته حدود 25درصد افزایش داشته است .
وی افزود : ستاد اسکان شهرستان دشتستان از 28 اسفند فعالیت خود را آغاز نمود و تا 12 فروردین ماه نسبت به اسکان مسافران اقدام نمود .
مدیر آموزش و پرورش ضمن تشکر و قدردانی از اعضا ستاد اسکان گفت : امسال برای اسکان میهمانان عزیز فرهنگی تعداد 60 مدرسه با 210 کلاس درس در شهرهای برازجان و دالکی و بخش های ارم و بوشکان اختصاص یافت .∎