شناسهٔ خبر: 11838675 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مسئول ستاد اسکان فرهنگیان بندرلنگه:

اسکان بیش از 10 هزار فرهنگی در ستاد اسکان فرهنگیان بندرلنگه

مسئول ستاد اسکان فرهنگیان بندرلنگه گفت: 10 هزار و 256 گردشگر و مهمان نوروزی فرهنگی تا پایان نیمه اول تعطیلات در واحدهای آموزشی ستاد اسکان فرهنگیان شهرستان بندرلنگه پذیرش شده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مروارید نیوز ؛ حسن صوغانی مسئول ستاد اسکان فرهنگیان بندرلنگه در گفتگویی اظهار داشت: با همت و تلاش مجموعه مدیریتی آموزش و پرورش شهرستان و برنامه ریزی های مدون در سال 95، ستاد اسکان توانست نسبت به سال های گذشته ، کارنامه درخشان تری را در امر خدمت رسانی به همکاران و میهمانان فرهنگی از خود به یادگار بگذارد .

 

وی افزود: این مجموعه با رسیدن به نیمه دوم تعطیلات با یک هزار و 229 نفر روز بیشتر، نسبت به پایان نیمه اول تعطیلات سال 94 رکورد میزبانی از میهمانان فرهنگی نوروزی را به طور چشمگیری نسبت به سال های گذشته  ارتقاء بخشید.

 

مسئول ستاد اسکان فرهنگیان بندرلنگه در ادامه تصریح کرد:مجموعه آموزش و پرورش بندرلنگه در دور اول  سفرهای نوروزی میزبان 10هزار256 نفر روز بوده است که  پیش بینی می شود تا پایان تعطیلات این آمار به  ببیش از 15000 نفر روز برسد.

 

انتهای پیام/