شناسهٔ خبر: 11832691 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی:

متوسط حضور نیروهای هلال احمر در محل حادثه 8 دقیقه است

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مرکزی، محمد محمدی اظهار کرد: در استان مرکزی با توجه به حضور 120 نفر روز نیروی عملیاتی از 25 اسفند ماه سال گذشته تا دهم فروردین ماه سال جاری، نیروهای هلال احمر در این مدت برای رسیدگی به 101 حادثه اعزام شده‌اند.

وی با بیان اینکه در این مدت 101 حادثه رخ داده است، افزود: از 101 حادثه 62 مورد جاده‎ای، 32 مورد خدمات حضوری، سه مورد برف و کولاک، سه مورد خدمات شهری و یک مورد صنعتی و کارگاهی بوده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اشاره به 584 نفر حادثه دیده و مصدوم شدن 115 نفر در حوادث خاطر نشان کرد: از تعداد کل مصدومان 40 نفر به صورت سرپایی مداوا و 75 مصدوم دیگر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

محمدی با بیان اینکه 28 نفر برای دریافت خدمات و اسکان به پایگاه‌های هلال احمر در استان مرکزی مراجعه کرده‌اند، بیان کرد: یکصد و یازده تیم عملیاتی به این حوادث در طول طرح اعزام شده‌ است که متوسط زمان حضور نیروهای هلال احمر در محل حادثه 8 دقیقه و 28 ثانیه بوده است.

طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر استان مرکزی از 25 اسفند ماه 94 آغاز شده و تا 15 فروردین ماه 95 ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/2299/ق/پ3003