شناسهٔ خبر: 11820600 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

مدیر راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری خبر داد :

تجهیز راهدارخانه ها و اقدامات ایمنی برای استقبال از سفرهای نوروزی

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از تجهیز راهدارخانه و انجام اقدامات ایمنی برای استقبال از دور دوم مسافران نوروزی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری، ، قاسم قاسمی اظهار کرد: برای استقبال از مسافران نوروزی، اقدامات لازم در تمامی محورهای مواصلاتی استان به ویژه محور بروجن ـ لردگان ـ خوزستان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: خط‌کشی راه‎ها، تعمیر و نوسازی گاردریل‌ها و علائم و مرمت رویه راه‌ها و ساماندهی ورودی و خروجی شهرها از جمله این اقدامات محسوب می‎شود.
قاسمی از تجهیز 37 راهدارخانه به فضای نمازخانه‌ها در استان برای ایام نوروز خبر داد و گفت: راهداران استان تا پایان تعطیلات نوروزی آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی هستند.
مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری لکه‌گیری و مرمت جاده‌های استان را نیاز ضروری برای ایام نوروز دانست و خاطرنشان کرد: همچنین برای آسایش مسافران شماره تلفن های 141 و  0383334388 به طور شبانه‌روز آماده پاسخگویی در رابطه با وضعیت راه‌های استان است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسافرانی که قصد عبور از محورهای مواصلاتی استان را دارند با رعایت نکات ایمنی لحظات خوشی را برای خود و خانواده خود ثبت کنند.