شناسهٔ خبر: 11819404 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فرمانده پلیس‌راه دماوند- فیروزکوه خبر داد

ترافیک سنگین در محور فیروزکوه/ انسداد محور هراز همچنان ادامه دارد

صاحب‌خبر -

علی نیک‌روش دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به وضع ترافیک در محور دماوند به فیروزکوه اظهار کرد: هم‌اکنون شاهد بارش باران در نقاط مختلف محور فیروزکوه هستیم.

وی افزود: با توجه به انسداد محور هراز از بعد از ظهر امروز، ترافیک در محور فیروزکوه سنگین است؛ مسافرانی که مقصدشان استان‌های شمالی کشور است، از این محور به عنوان مسیر جایگزین استفاده می‌کنند.

فرمانده پلیس‌راه دماوند- فیروزکوه تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون حادثه خاصی نیز در این محور به وقوع نپیوسته است و خودروها بدون مشکلی در حال تردد هستند.

نیک‌روش توصیه کرد: با توجه به لغزندگی سطح جاده‌ها، از رانندگان خواهشمندیم که از سبقت و سرعت غیرمجاز پرهیز و فاصله طولی خود با خودروی جلویی را رعایت کنند؛ همچنین رانندگان باید قوانین راهنمایی و رانندگی را مورد توجه قرار دهند تا سفر بی‌خطری را داشته باشند.

به گزارش فارس، از بعد از ظهر امروز محور هزار به علت جاری شدن سیلاب و ریزش کوه از رودهن به سمت آمل به طور کامل مسدود شده و این محور همچنان نیز مسدود است.

به گفته فرمانده پلیس‌راه ویژه شرق استان تهران، تا پاکسازی کامل سیلاب و ریزش کوه از سطح جاده، محور هراز مسدود خواهد بود و این انسداد ممکن است که حداقل به مدت چهار تا پنج ساعت طول بکشد.

انتهای پیام/67015/ذ20/د1000