شناسهٔ خبر: 11810094 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

اقامت مسافران نوروزي در فارس 24 درصد افزايش يافت/ حافظيه؛ در صدر تعداد بازديدكنندگان

گروه اجتماعي: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از افزایش 24 درصدی اقامت مسافران نوروزی خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، مصیب امیری، مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس از افزايش 24 درصدي اقامت مسافران نوروزي در اين استان خبر داد و گفت: طبق آمارهای ارایه شده از 28 اسفندماه تا ششم فروردین ماه بیش از2 میلیون و 220 هزار و 11 نفر شب در واحدهای اقامتی استان اسکان یافتند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: واحدهای اقامتی استان شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، کمپ‌های موقت، کلاس‌هاي مدارس، منازل استیجاری و چادرهای مسافرتی و مهمانسراها، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی است که بیشترین اقامت در مدارس که 863 هزار و 344 نفر شب، مهمانسراهای ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی 583 هزار و 116 نفر  و در کمپ‌های موقت 280 هزار و 669 نفر شب است.
اميري ابراز كرد: طی مدت مذکور بیش از 239 هزار و 511 نفر از مجموعه حافظ، 222 هزار و 210 نفر از تخت جمشید، 151 هزار و 392 نفر از مجموعه سعدی و 99 هزار و 624 نفر از مجموعه پاسارگاد و 90 هزار و 564 نفر از مجموعه ارگ کریم خانی دیدن کردند.