شناسهٔ خبر: 11801846 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

شمار مسافران اسکان‌یافته در کرمانشاه به مرز یک میلیون تن رسید

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: شمار مسافران اسکان‌یافته در کرمانشاه به مرز یک میلیون تن رسید.

صاحب‌خبر -

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: شمار مسافران اسکان‌یافته در کرمانشاه به مرز یک میلیون تن رسید.

«اصغر رشنو» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: براساس آمار به دست آمده از همه اماکن اقامتی استان، در روز ششم فروردین‌ماه در مجموع 143 هزار و 857 گردشگر و مسافر نوروزی در این استان اقامت کرده‌اند.

وی ادامه داد: با احتساب آمار روزهای گذشته، تاکنون 928 هزار و 491 گردشگر و مسافر نوروزی در اماکن اقامتی استان کرمانشاه اقامت یافته‌اند.

رشنو گفت: هم‌چنین دیروز(جمعه ششم فروردین‌ماه) مجموعاً 25 هزار و 969 گردشگر از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی فرهنگی استان بازدید کردند.

وی خاطرنشان کرد: مجموع آمار بازدیدکننده‌ از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان تاکنون به 141 هزار و 706 نفر رسیده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه هم‌چنین از انجام 157 مورد بازدید نظارتی توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت بر اماکن و تأسیسات گردشگری استان در روز ششم فروردین‌ماه خبر داد و یادآور شد: از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تاکنون جمعاً 996 مورد بازدید نظارتی انجام شده است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: