مازیار غلامی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار سامانه کم فشار در منطقه بوده که منجر به شکل گیری جریانات جنوبی (وزش باد گرم) و افزایش دما می شود.
وی ادامه داد: اما از عصر و شب امروز، با نفوذ تدریجی سامانه ناپایدار، شرایط برای افزایش ابر، کاهش دما، وزش باد و بارندگی مهیاست.
سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان، آسمان امروز استان را در صبح تا ظهر کمی ابری تا نیمه ابری همراه وزش بادگرم و عصر و شب رشد ابر، گاهی وزش باد، بتدریج از سمت غرب استان بارندگی عنوان کرد.
غلامی آسمان فردا (دوشنبه) را نیز ابری، بارندگی متناوب (ارتفاعات بارش متناوب برف) ، کاهش دما، گاهی وزش باد پیش بینی کرد.
وی افزود: بیشینه دمای گیلان در شبانه روز گذشته مربوط به شهر رشت با 23 درجه سلسیوس و کمینه دما با دو درجه سلسیوس، مربوط به جیرنده بوده است.
وی کمینه دمای شهر رشت در شبانه روز گذشته را نیز 12 درجه سلسیوس ذکر کرد.
7294/2007
نخستین روزهای سال جدید در گیلان، بارانی خواهد بود
رشت - ایرنا - سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان، از کاهش دما و بارش باران در استان از عصر امروز (یکشنبه) خبر داد.
صاحبخبر -