شناسهٔ خبر: 11790926 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

بازدید از یک نمایشگاه، او را هنرمند درجه یک کرد

صاحب‌خبر -

1425822477587_91363.jpg

یک هنرمند صنایع‌دستی نشان درجه یک گفت: وجود حتا یک نمایشگاه صنایع‌دستی هم می‌تواند مردم را به این هنر علاقمند کند، شروع علاقمندی من به صنایع دستی‌ نیز به همین شکل انجام شد.

محسن کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار صنایع‌دستی ایسنا، درباره اینکه برگزاری بازارچه‌های فروش صنایع‌دستی نوروزی چه فرصت‌هایی را برای هنرمندان و فعالان این حوزه قرار می‌دهد، بیان کرد: نوروز فصل سفر است و شهرهای مختلف جاذبه‌های خاص طبیعی و تاریخی خودشان را دارند و مورد بازدید علاقمندان قرار می‌گیرند. در کنار این بازدیدها، فعال بودن بازارچه‌های صنایع دستی می‌تواند ذهن مردم را که گاه کمتر با صنایع‌دستی عجین هستند به سوی هنر معطوف کند تا مردم با این هنر بیشتر آشنا شوند و در این راستا آثاری را هم خریداری کنند.

او درباره اینکه غرفه‌های متعدد عرضه محصولات صنایع‌دستی تا چه اندازه می‌تواند در فرهنگ سازی این حوزه موثر باشد، گفت: اگر از هر صد نفری که سفر می‌کنند حتا یک نفر هم به صنایع دستی علاقمند شود و در این زمینه فعالیت کند، خوب است و امکان خرید نیز افزایش پیدا می‌کند و از طرفی فرهنگ‌سازی در این زمینه شکل می‌گیرد.

این هنرمند معرق کار افزود: بی‌تردید در این مسیر رسانه‌های جمعی و امکانات آنها برای معرفی بیشتر بازارچه‌های صنایع دستی و موقعیت و جایگاه آن‌ها در سطح ملی و استانی بسیار سازنده خواهد بود و به نوعی تمرکز گردشگران را در نقاط مختلف کشور معطوف به این مراکز فرهنگی خواهد کرد.

کاوه درباره اقدامات لازم برای بهبود کیفیت برگزاری بازارچه‌ها نیز گفت: بسیاری از نمایشگاه‌ها که در مناطق مختلف برگزار می‌شوند، به طور فراگیر معرفی نمی‌شوند؛ امیدوارم امسال با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و اجرایی شدن طرح یکسان‌سازی در نقاط مختلف کشور، مردم در جریان سفرهایشان توجه بیشتری به این رویداد فرهنگی و ملی داشته باشند.

برچسب‌ها: