به گزارش ایرنا، مصطفی سالاری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از کمپ های موقت اسکان مسافران نوروزی در شهرستان دیلم افزود: وجود شرایط مناسب آب و هوایی، سواحل زیبا و جاذبه های گردشگری باعث جذب گردشگران و میهمانان نوروزی به استان بوشهر می شود.
وی تصریح کرد: اقدامات خوبی در راستای خدمات رسانی به مسافران نوروزی در استان انجام شده است ولی هنوز تا رسیدن به ایده آل ها در این خصوص فاصله وجود دارد و باید سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار دیلم نیز گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر
این شهرستان با برنامه ریزی و آمادگی کامل در حال خدمت رسانی به مسافران نوروزی است.
محمد طاهری افزود: بیش از 250 کلاس درس و شش خانه معلم برای اسکان میهمانان نوروزی در این شهرستان مجهز شده است.
استاندار بوشهر در این سفر پس از حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به شهدای شهرستان دیلم از کمپ 115 (اورژانس)، کمپ های انتظامی، امداد و نجات نوروزی بازدید و از نحوه خدمات رسانی آنان قدردانی کرد.
شهرستان دیلم با بیش از 35 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه شمالی استان بوشهر قرار دارد.
6047/7215/6164/1904
استاندار بوشهر خواستار توسعه خدمات زیرساختی در شهرستان دیلم شد
گناوه-ایرنا- استاندار بوشهر گفت: توسعه خدمات و امکانات زیرساختی در شهرستان های استان برای جذب هرچه بیشتر مسافران نوروزی ضروری است.
صاحبخبر -