شناسهٔ خبر: 11775583 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون امداد و نجات هلال احمرآذربایجان غربی: هیچ حادثه منجر به فوت گزارش نشده است

ارومیه- ایرنا- معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: از آغاز طرح ملی نوروزی تاکنون هیچ گونه حادثه منجر به فوت در استان گزارش نشده است.

صاحب‌خبر -

جابر ثوابی روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: طرح ملی امداد و نجات و راهنمای مسافران نوروزی از 25 اسفند ماه در مبادی وروردی شهرها، جاده ها و محورهای مواصلاتی استان آغاز شده که در این مدت 46 عملیات امداد رسانی شده توسط امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شده و طی آن 450 نفر از کمک های امدادی بهره مند شده اند.
ثوابی اظهار کرد: از 62 نفر مصدوم این حوادث 25 نفر به علت وخامت اوضاع به بیمارستان ها و مراکز درمانی مجهز انتقال داده شده اند و شش نفر نیز به صورت سرپایی امداد و کمک های اولیه را دریافت کرده اند.
ثوابی از اسکان اضطراری 34 مسافر در راه مانده و گرفتار شده در برف و کولاک استان خبر داد و گفت: در پنج روز ابتدایی اجرای طرح های نوروزی جمعیت هلال احمر 104 خوردو گرفتار در برف و کولاک رها سازی شد و 70 مسافر نوروزی نیز به منظور استراحت در کمپ ها و چادرهای این جمعیت اسکان یافتند.
ثوابی گفت: امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر با مشارکت و همکاری همه سازمان های دخیل در طرح های نوروزی و حمایت رسانه ها تلاش شبانه روزی خود را در راستای امنیت مسافران نوروزی انجام می دهند تا شاهد روزهایی باشیم که هیچ فردی در تصادفات جاده ای جان خود را از دست ندهد.
وی ادامه داد: عوامل انسانی بیشترین نقش را وقوع حوادث دارد و در این راستا آموزش، تشویق و توصیه به مردم برای رعایت نکات ایمنی در سفرهای نوروزی می تواند در کاهش وقایع ناگوار بسیار موثر باشد.
به گزارش ایرنا، طرح ملی امداد و نجات، ایمنی و سلامت مسافران نوروزی همزمان با سراسر کشور از 25 اسفند ماه سال جاری آغاز شده و تا 15 فرودین ماه سال 95 ادامه دارد.
در طول اجرای طرح نوروزی 28 پایگاه امداد و نجات ثابت، موقت و سیار و 22 پست ایمنی و سلامت مسافرین در جاده ها، مبادی ورودی شهرها و نقاط پر تردد آماده ارائه خدمات است.
7126/1905