به گزارش ایرنا مصیب امیری، عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران در شیراز بیان کرد: همچنین در این مدت مجموعه جهانی تخت جمشید با 65 هزار و 744 نفر، مجموعه فرهنگی سعدی با 56 هزار و 566 نفر، مجموعه جهانی پاسارگاد 38 هزار و 564 نفر و مجموعه ارگ کریمخان با 34 هزار و 685 نفر در رده های بعدی بازدید گردشگران نوروزی فارس قرار دارند.
وی افزود: همچنین در مدت یاد شده افزون بر 702 هزار و 673 نفر شب در واحدهای اقامتی استان فارس اسکان یافتند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیانگر 54 درصد افزایش است .
امیری اظهارداشت: واحدهای اقامتی استان فارس، شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، کمپ های موقت، کلاس ها مدارس، منازل استیجاری، چادرهای مسافرتی، مهمانسراها، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی برای استفاده گردشگران نوروزی این استان پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: بیشترین اسکان در مدارس استان فارس است به گونه ای که در مدت مورد اشاره در این مدارس تعداد 401 هزار و 299 نفر شب اسکان یافتند و در مهمانسراهای اداره ها، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی 85 هزار و 592 نفر و در کمپ های موقت 64 هزار و 346 نفر شب اسکان داده شدند.
3002 /6118
آرامگاه حافظ در صدر بازدید گردشگران نوروزی استان فارس
شیراز- ایرنا- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: بر اساس آمارهای دریافت شده، از روز بیست و هشتم اسفند 94 تا دوم فروردین ماه 95 آرامگاه حافظ با بیش از 81 هزار و 445 نفر بازدیدکننده در صدر بازدید میهمانان و گردشگران نوروزی این استان قرار دارد.
صاحبخبر -