حمید فرهادی دقایقی پیش در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران با اشاره به اقدامات امدادی هلال احمر امروز در شرایط جوی ناپایدار هوا در شهرستان دماوند اظهار کرد: از صبح امروز با آغاز بارش برف و باران در این شهرستان، نیروهای امدادی در دو پایگاه جادهای امداد و نجات هراز و فیروزکوه در حالت آمادهباش کامل قرار داشتند.
وی با بیان اینکه حجم زیاد بارش باران باعث آبگرفتگی در منطقه گیلاوند شد، افزود: از دقایق ابتدایی آبگرفتگی معابر این منطقه عوامل امداد و نجات حضور داشتند و با کمک نیروهای شهرداری دماوند خودروها را به سمت مسیرهای قابل تردد هدایت کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند تصریح کرد: با توجه به بارش برف در محور هراز، سه تیم امداد و نجات به این محور اعزام شدند تا در صورت نیاز عملیات امدادرسانی را انجام دهند.
فرهادی ادامه داد: به دلیل اینکه محور هراز به صورت مقطعی مسدود شده بود، نیروهای هلالاحمر، ضمن کمکرسانی به خودروهای گرفتار در برف، آنها را به سمت مسیر قابل تردد یعنی محور فیروزکوه راهنمایی کردند.
وی تأکید کرد: مسافران نوروزی میتوانند در صورت مشکلی در طول محورهای هراز و فیروزکوه با ندای 112 جمعیت هلالاحمر تماس بگیرند تا در اسرع وقت نیروهای امدادی به کمک آنها بروند.





انتهای پیام/67015/ع30/د1000
∎