شناسهٔ خبر: 11746626 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازدید 30 هزار نفر از جاذبه های تاریخی و طبیعی آذربایجان غربی

ارومیه- ایرنا- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: از آغاز تعطیلات نوروزی 30 هزار نفر از جاذبه های تاریخی و طبیعی استان بازدید کردند.

صاحب‌خبر -

حسین امامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 400 بنا، محوطه و جاذبه طبیعی استان در کنار موزه ها برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی آماده سازی شده است.
وی اظهار کرد: تعداد بازدید از موزه های استان نیز که شامل 11 موزه و سایت موزه است، 672 نفر بود.
امامی گفت: از تاریخ 27 اسفند تا روز 29 اسفند ماه 10 هزار و 230 نفر در هتل ها، هتل آپارتمانها، مهمانسراها، مهمانپذیرها و مراکز اسکان آموزش و پرورش آذربایجان غربی اسکان داده شده اند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: 9 اکیپ ستاد اجرایی خدمات سفر استان نیز در طول ایام نوروز وظیفه نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی، واحدهای اقامتی، هتلها، کمپینگ ها و نحوه پذیرایی از گردشگران را بر عهده دارند.
امامی بیان کرد: از آغاز فعالیت نوروزی ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان غربی تا کنون 176 مورد بازرسی و نظارت از مکان های یاد شده انجام گرفته است.
آذربایجان غربی دارای 1500 محوطه، بنا، اثر باستانی و تاریخی و انواع جاذبه های طبیعی و گردشگری است که همه ساله تعداد بسیاری از میهمانان استان از این آثار بازدید می کنند.
7125/1905/6016