شناسهٔ خبر: 11741052 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام بازدار خبرداد:

آزادسازی بیش از 14 میلیارد تومان از موقوفات لنگرود

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف شهرستان لنگرود گفت: ۱۳ وقف به ارزش سه میلیارد تومان در سال ۹۴ در شهرستان لنگرود به ثبت رسیدند و همچنین بیش از ۱۴ میلیارد تومان موقوفات شهرستان نیز آزادسازی شدند.

صاحب‌خبر -
حجت‌الاسلام والمسلمین بازدار، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لنگرود در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو، با اشاره به برگزاری طرح آرامش بهاری در شهرستان لنگرود، اظهار کرد: طرح آرامش بهاری هر ساله توسط سازمان اوقاف انجام می‌گیرد که امسال نیز این طرح از ۲۸ اسفند شروع شده و تا ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت.

وی از برگزاری طرح آرامش بهاری در ۲۶ امامزاده شهرستان خبرداد و افزود: کارکنان اداره اوقاف شهرستان از آغاز تا پایان این طرح به صورت آماده باش و شیفت بندی حضور دارند و ایستگاه‌هایی نیز در سطح شهرستان و بقاع متبرکه برقرار است.

حجت‌الاسلام بازدار با بیان اینکه آماده سازی و اقدامات اولیه در بقاع متبرکه از حیث فضاسازی و نظافت سرویس‌های بهداشتی و غباروبی و عطرافشانی انجام شده است، گفت: در جدید و برای دومین سال متوالی ضریح امامزاده محمد سفید آستانه با توجه به شرایط و حضور افراد از قبل از تحویل سال به مدت چند ساعت بازگشایی شد.

رئیس اداره اوقاف شهرستان لنگرود با اشاره برگزاری خیمه‌های معرفت، تصریح کرد: در سال گذشته خیمه‌های معرفت در دو مکان امامزاده محمد کلیدبر، امامزاده محمد سفید آستانه برگزار شد که در سال جدید این خیمه معرفت در امامزاده حسن کومله نیز برپا می‌شود.

وی ادامه داد : غرفه کودک و نوجوان نیز در این زمینه از بخش‌هایی شامل نقاشی بکش جایزه بگیر و قرآن بخوان جایزه بگیر، مشاوره خانواده، پرسش و پاسخ، عفاف و حجاب و سرگرمی و مسابقات تشکیل شده است.

وی برپایی سفره هفت سین قرآنی، مسابقات فرهنگی برای زائران و مسافران، چاپ و توزیع بروشور پیرامون معرفی بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌های این اداره در ایام نوروز اعلام کرد.

حجت‌الاسلام بازدار با تشکر از مسئول شبکه بهداشت شهرستان در اجرای طرح ویزیت رایگان، خاطرنشان کرد: ایستگاه سلامت نیز در ایام نوروز جهت رفاه حال مسافران توسط پزشکان متخصص راه اندازی شده است.

رئیس اداره اوقاف لنگرود از ثبت ۱۳ وقف به ارزش سه میلیارد تومان در سال ۹۴ خبرداد و بیان کرد: بیشتر این وقف‌ها در خصوص برپایی عزاداری، مسجد و آرامستان بوده و در سالی که گذشت بیش از ۱۴ میلیارد تومان موقوفات شهرستان نیز آزادسازی شدند.

وی در پایان از شهردار شهرستان بابت ایجاد تغییر و تحولات در شهر قدردانی کرد و گفت: کسی که کار مفیدی انجام می‌دهد باید از وی حمایت شود و مردم این شهرستان نیز به اندازه کافی فهیم هستند که قدردان کار خوب مسئولین باشند و کار خوب باید همیشه قدردانی شود.