جابر ثوابی روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ورود سامانه بارشی، برف و کولاک بیشتر مناطق آذربایجان غربی را فرا گرفته و موجب مسدود شدن و کندی تردد در جاده مواصلاتی استان شده است.
وی اظهار کرد: بر اثر بارش سنگین برف در برخی شهرهای استان شاهد گرفتگی معابر و جاده های بین شهری و روستایی، بروز تصادف، گرفتاری و در راه ماندن وسائط نقلیه و مسافران برون شهری بودیم.
ثوابی گفت: در روزهای آغازین طرح نوروزی که از 25 اسفند ماه آغاز شده است، 60 خودروی گرفتار شده در برف و کولاک در محور های مواصلاتی این استان رها سازی شدند.
وی از انتقال 13 آسیب دیده به مراکز درمانی خبر داد و افزود: به علت شرایط نامساعد جوی، کاهش دید و برف گرفتگی جاده ها به 20 نفر در پایگاه امداد و نجات بین جاده ای شهرستان تکاب و دو نفر در پایگاه امداد و نجات بین جاده ای شهرستان اشنویه اسکان اضطراری داده شده است.
ثوابی ادامه داد: در صورت مواجهه با هر گونه حادثه یا فرد آسیب دیده ای هر چه سریعتر با ندای امداد یا همان شماره 112 جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی تماس گرفته شود.
به گزارش ایرنا، طرح ملی امداد و نجات، ایمنی و سلامت مسافران نوروزی همزمان با سراسر کشور از 25 اسفند ماه سال جاری در آذربایجان غربی نیز آغاز شده و تا 15 فرودین ماه سال 95 ادامه دارد.
در طول اجرای طرح نوروزی 28 پایگاه امداد و نجات ثابت، موقت و سیار و 22 پست ایمنی و سلامت مسافرین جمعیت هلال احمر استان در جاده ها، مبادی ورودی شهرها و نقاط پر تردد آماده ارائه خدمات است.
7126/1905
نجات 215 حادثه دیده توسط امدادگران هلال احمر آذربایجان غربی
ارومیه – ایرنا – معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از انجام 22 عملیات امدادی و نجات 215 مسافر حادثه دیده در روزهای آغازین طرح ملی نوروزی در این استان خبر داد.
صاحبخبر -