شناسهٔ خبر: 11723321 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فعال سازی اکیپ های برفروبی در 10 نقطه جاده هراز

ساری- ایرنا- رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان از فعال شدن اکیپ های برف روبی در 10 منطقه برف گیر این جاده در روز پنجشنبه خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی نوری پور گفت که گروههای برف روب و نمک پاش از آستانه مبارکه امامزاده هاشم تا ' زیارباغ ' مشغول نمک پاشی و یخ زدایی جاده هستند.
وی افزود: ترافیک در جاده هراز در هر دو مسیر رفت و برگشت آمل - تهران نیمه سنگین است.
رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان گفت : تردد خودروها اکنون در محدوده انتهای پارک جنگلی میرزاکوچک خان و تونل شماره یک در کیلومتر 35 و محدوده پل ورودی روستا لاسم در کیلومتر 90 جاده هراز تا شهر گزنک در مسیر برگشت تا حدودی سنگین است.
وی اضافه کرد: حجم بالای خودروها در مسیر آمل به تهران و نیز در مناطقی از مسیرکم عرض جاده هراز از جمله انتهای پارک جنگلی میرزا کوچک خان بعد ازتونل اول ترافیک چندصدمتری ایجاد کرده است.
نوری پور گفت: به علت حجم بالای تردد و ترافیک سنگین خودروها محدودیت های ترافیکی از روز گذشته و همزمان با آغاز دور نخست سفرهای نوروزی اعمال شد و تا هشتم فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی افزود : درعین حال عوامل و گشت های پلیس راه آمل و ماموران راهداری و نیز هلال احمر در مناطق حساس ترافیکی جاده هراز حضور دارند و درجهت روان سازی ترافیک این جاده تلاش می کنند.
رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان به رانندگانی که قصد تردد در جاده هراز را دارند توصیه کرد قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت و به توصیه های ایمنی مأموران پلیس راه، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای توجه کنند.
وی یادآورشد: رانندگان باید درطول مسیرجاده هراز حوصله و صبر بیشتری داشته باشند تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.
حدود 110کیلومتر از مسیرجاده هراز در حوزه استحفاظی مازندران واقع شده است.
7327//1352/1654