رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر به عنوان یک سازمان امدادی خدماترسان به مردم در خط مقدم امدادرسانی قرار دارد.
به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، سید امیر محسن ضیائی در ادامه بازدید خود از پایگاهها و پستهای طرحهای نوروزی جمعیت هلال احمر وارد استان گلستان شد.
در این سفر رئیس جمعیت هلال احمر از پست طرح ملی امداد و نجات و ایمنی و سلامت مسافران نوروزی شهرستان بندرگز، پایگاه امداد و نجات بین شهری (جادهای) النگ شهرستان کردکوی و پست طرح ملی امداد و نجات و ایمنی و سلامت مسافران نوروزی شهرستان گرگان بازدید و با امدادگران، جوانان و داوطلب مستقر در پایگاهها و پستها به گفتوگو نشست.
بنا بر این گزارش، در ادامه رئیس جمعیت هلال احمر با حسن صادقلو، استاندار گلستان دیدار و درباره ضرورت افزایش تعاملات گفتوگو کرد.
در این دیدار دکتر ضیائی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان امدادی خدماترسان به مردم در خط مقدم امدادرسانی به مردم قرار دارد افزود: بسیاری از جمعیتهای ملی نسبت به دولت و حکومت خود نقش کمکی دارند اما نقش جمعیت هلال احمر ایران به عنوان یک نقش کلیدی و اصلی محسوب میشود.
وی امداد و نجات را جزو وظایف رسمی محوله بر هلال احمر ایران دانست و افزود: این وظیفه خطیر و کلیدی با ظرفیت و پتانسیل مردمی و بهرهمندی از نیروی داوطلبی انجام میشود که اگر قرار بود همین فعالیت با ساختار سازمانی انجام شود به بیش از ١٠٠ هزار نیرو و حداقل ٧ هزار میلیارد بودجه احتیاج بود.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه بسیاری از استانداران به خدمات ارائه شده از سوی هلال احمر اعتماد کامل دارند، افزود: ظرفیت عظیم در حوزه جوانان و داوطلبان در جمعیت هلال احمر وجود دارد که میتواند در پاسخگویی به آسیبهای اجتماعی موثر باشد اما باید از این توان استفاده کرد.
ضیائی کاهش آلام بشری، کمک به سلامت جامعه، گسترش فرهنگ صلح و نوع دوستی در جهان را از جمله شعارهای جمعیتهای ملی برشمرد و افزود: بسیاری از مردم جمعیت هلال احمر را با کار امدادگری میشناسند در صورتی که امداد و نجات فقط جزئی از وظایف هلال احمر است و بیشتر وظایف این جمعیت در حوزههای اجتماعی و جوانان است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، وی با اشاره به طرح سلامتیار و نیابت سازمان داوطلبان و کمپین "نه" به اعتیاد سازمان جوانان افزود: غیرسیاسی، داوطلبانه و بینالملی بودن هلال احمر عاملی است که بسیاری از مردم اشتیاق به همکاری با این نهاد بشردوستانه داشته باشند و این مسئله، پتانسیل خوبی برای افزایش ظرفیتهای اجتماعی است.
انتهای پیام