شناسهٔ خبر: 11687915 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان خبر داد؛

حضور بیش از ۱۲۰۰ نجات گر و امدادرسان در طرح نوروزی

معاون امداد و نجات هلال احمر گفت: یک پایگاه هوایی و یک پایگاه ساحلی، ۳۸ پایگاه بین شهری، دو پایگاه کوهستانی و ۳۴ پایگاه دیگر مشغول ارائه خدمت در حوزه امداد و نجات هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سلامت نا، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان اظهار داشت: طرح های نوروزی تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و در مورد طرح ملی امداد و نجات  قبل از شروع طرح مقدماتی باید اجرا شود و این مسوولیت بر عهده نجات گران و داوطلبان هلال احمر است که  ارائه خدمات می کنند.

داریوش کریمی عنوان کرد: نجات گران و داوطلبان ملزم به گذراندن دوره های آموزشی هستند و هزار و ۲۰۰  نجات گر این دوره های آموزشی را طی کرده اند و هزار و ۲۹۰ نفر در طرح های نوروزی همکاری می کنند. همچنین حدود ۶۵ دوره شامل: امداد و نجات، ارائه خدمات پیش بیمارستانی،  و … برای داوطلبان و نجات گران گذاشته  شده است.

وی با اشاره به فعالیت ها و خدمات هلال احمر در امداد و نجات گفت: هلال احمر با ارایه خدمت رسانی در حوزه های مختلف  مشغول به فعالیت است و این  خدمات در پایگاه های امداد و نجات در مراکز بین شهری،  در کوهستان ها، حوادث ساحلی، سیلاب و …. است و نیروهای امداد و نجات ملزم به گذراندن همه دوره های آموزشی هستند. یک پایگاه هوایی و یک پایگاه ساحلی، ۳۸ پایگاه بین شهری، دو پایگاه کوهستانی و ۳۴ پایگاه دیگر مشغول ارائه خدمت در حوزه امداد و نجات هستند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان در خصوص به روز بودن این پایگاه ها گفت: در جهت به روز بودن پایگاه ها، تیم های ارزیابی تشکیل شده است که با سرکشی به پایگاه و بازرسی در دو مرحله ارزیابی ها صورت می پذیرد و و بازرسان با برطرف کردن  نواقص این ارزیابی ها را بر عهده دارند و در حوزه های مختلف امداد و نجات با آمادگی لازم مشغول به فعالیت شده و پاسخ گوی اتفاقات خواهند بود.

کریمی خاطر نشان کرد: در مورد وقوع حوادث در سال ۹۴ حدود ۳ هزار ۴۴۶ پوشش امدادی در سطح استان وجود داشته است که حوادث برف و کولاک، دریایی، خدمات مناسبتی، زلزله، شهری، صنعتی، کارگاهی و سیلاب و … را در بر می گیرد و  درکل آمارهای ارایه شده حادثه دیده ها ۲۱ هزار و ۶۳۷ نفر بوده اند که شش هزار  ۱۱۲ نفر مربوط به حوادث جاده ای بودهاند  و آمار کل نجات یافتگان ۳ هزار و ۸۵۰ نفر بوده است.

گفتنی است امداد و نجات، اسکان اضطراری، تغذیه اضطرای این حادثه دیدگان به عهده ستاد و امداد و نجات بوده استو ۱۳ هزار ۶۴۵ نفر نیرو در این زمینه و ارائه خدمات به حادثه دیدگان به کار گرفته شده اند تا در حوزه امداد رسانی به آسیب دیدگان ارائه خدمات کنند.

هلال احمر اصفهان مرکز بین المللی آموزش های تخصصی امداد و نجات است

مدیر عامل هلال احمر استان اصفهان نیز با اشاره به طرح های نوروزی گفت: در طرح های نوروزی که از ۲۵ اسفندماه شروع خواهد شد و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: در این ایّام ایمنی مسافرت، ایستگاه های سلامت، راهنمایی سلامت، برای مسافران نوروزی و توزیع اقلام، بروشور، نقشه گردشگری، توصیه های امدادی و نجات صورت می پذیرد و همچنین در ۲۹ پست ۸۰۰ نفر از جمعیت جوانان ارائه خدمات می کنند که برای نظارت و کیفیت عملکردها آموزش های لازم ارائه شده است.

مؤمنی در خصوص ارائه آموزش ها عنوان کرد: جمعیت هلال احمر استان اصفهان مرکز بین المللی آموزش های تخصصی امداد و نجات است و  بحث های آموزشی برای داوطلبان و نجات گران در دو قالب کمک های اولیه دوره ۳۵ ساعت و دوره های ۴۰ ساعت پایه داوطلبی بوده است.

مدیر عامل هلال احمر اصفهان تشریح کرد: دوره عمومی، امداد و نجات ۸۰ ساعت بوده است. دوره های بعدی تخصصی است و دوره های باز آموزی و ضمن خدمت برای داوطلبان در برنامه ها وجود دارد همه باید این دوره ها را بگذرانند تا به عنوان عضو جمعیت هلال احمر انتخاب شوند.

مؤمنی خاطرنشان کرد: در فعالیت آموزشی سال ۹۴، در دوره های آموزشی ۳۵ ساعت، حدود ۹۴۰ دوره وجود داشت و دوره های ۴۰ ساعت حدود ۵۰۰ دوره بود که در مجموع ۲۱ هزار و ۳ نفر آموزش دیده اند.

وی در تشریح دوره های تخصصی گفت: در دوره تخصصی امداد و نجات ۱۱۹ نفر بودند و ۲ هزار و ۸۸۶ نفر آموزش ای لازم را دیدند و  در کل ۳۶ هزار و ۵۳۹ نفر بودند و ۸۱ دوره تخصصی امداد و نجات برای اعضا دایر شده است که کل فراگیران ۳۸ هزار و ۷۰۲ نفر می شوند.

مؤمنی معتقد بود با توجه به آمار جمعیتی، استان اصفهان بالاترین آمار آموزشی در جمعیت هلال احمر استان بوده و در همین راستا تصریح کرد: دوره های  کشوری برای مدیران روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان برقرار شده است. دوره تربیت مربی و جستجو و نجات در آوار که برنامه ای کشوری بوده است و دوره آموزش مهارتی رؤسای شعب ۹ استان همجوار استان اصفهان در برنامه بود که  ۱۵۴ نفر شرکت کردند.

وی کیفیت دوره ها خوب دانسته و ادامه داد: در کل آموزش ها در استان حدود ۱۸۴ نفر مربی دوره عمومی و ۳۶ نفر مربی تخصصی و ۱۳ نفر مربی کشوری دوره دیدند و در برنامه های طرح دادرس در دو سال متوالی به عنوان استان برتر بوده ایم.

 مؤمنی در نگاهی گذرا به سال ۹۴ عنوان داشت: در عملکرد سال ۹۴ در تابستان طرح نشاط و شادابی جوانان در برنامه ها بوده است و ۶۳ هزار نفر در این برنامه ها در سراسر استان شرکت کردده اند و ۳۱۵ مربی در این طرح آموزش های لازم را ارایه نموده اند.

مدیر عامل هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: ما حصل همه این عملکردها نشان دهنده این است که فعالیت های ستاد در جهت ارایه خدمات و کمک رسانی به مردم است، کمک به افراد نیازمند، معلولان جسمی و حرکتی، فعالیت های فرهنگی و آموزشی برای جوانان و… همه در راستای خدمات رسانی بهتر به شهروندان است.

وی یادی هم از آمار تصادفات جاده ای کرد و گفت: امیدواریم در آستانه سال جدید حوادث استان کاهش یابد. در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳ کاهش حوادث را در آمارها داشته ایم و ۱۴ درصد کاهش حوادث و ۷/۲ د رصد کاهش مرگ و میر بوده است.

وی خاطر نشان کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که یک نفر هم در ایام نوروز دچار مشکل نشود. فضاهای دوستدار کودک برای سرگرم کردن مسافرین دایر است و در ایستگاه های سلامت، سنجش سلامت، فشار خون و … انجام می شود و خیمه های نماز برای مسافران نوروزی برپا می شود.

گفتنی است هموطنان در صورت داشتن هر نوع مشکلی می توانند  با شماره تلفن ۱۱۲ تماس بگیرند و در اسرع وقت نزدیک ترین پایگاه امداد و نجات به مردم ارائه خدمت می کنند تا به یاری خداوند امسال شاهد کاهش آمار تصادفات و تلفات جاده ای باشیم.

انتهای پیام /