به گزارش ایرنا، سید مجتبی احمدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این راستا ستاد تسهیلات خدمات سفر نوروزی در استانداری تشکیل شده و جلسات آن نیز از سه ماه پیش به ریاست استاندار خراسان رضوی آغاز شده است.
وی به استقرار 45 پایگاه امداد و نجات در این استان اشاره کرد و گفت: 25 پایگاه ثابت بین شهری، یک پایگاه امداد و نجات، 19 پایگاه موقت و سیار نوروزی در ایام مزبور به ارائه خدمات می پردازند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: در هر پایگاه پنج نفر و در مجموع روزانه 200 نفر در حوزه امداد و نجات این استان مشغول فعالیت خواهند بود.
احمدی به تمهیدات ویژه هلال احمر خراسان رضوی برای مراسم سخنرانی رهبر معظم انقلاب در روز نخست سال اشاره کرد و گفت: تمام تمهیدات لازم در این زمینه فراهم شده و بیش از 150امدادگر و سه دستگاه آمبولانس به صورت آماده باش در این مراسم شرکت می کنند.
به گفته وی 44 دستگاه آمبولانس، 25 خودرو نجات، سه بالگرد در ایام نوروز به ارائه خدمات در این استان می پردازند.
وی با اشاره به اجرای طرح ایمنی و سلامت نوروز 95 توسط معاونت جوانان هلال احمر استان افزود: در این طرح جوانان در 35 پست به صورت 12 و 24 ساعته در شهرستان ها و ورودی شهرهای استان به مسافرین خدمت خواهند کرد.
احمدی اظهار کرد: در اجرای طرح ایمنی و سلامت نوروز 95، جوانان هلال احمر با برپایی 12 نمایشگاه 16 خیمه نماز، 4 ایستگاه سلامت و 17 فضای دوستدار کودک و همچنین 33 تیم سحاب در خدمت مردم می باشند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: کمپین 'نه به تصادفات' سازمان جوانان اقدام شایسته ای است که نیازمند فرهنگ سازی می باشد، برهمین اساس این کمپین در 20 شعبه به صورت ویژه فعالیت خود را در ایام نوروز انجام می دهد.
وی با بیان اینکه تاکنون 45 درصد بودجه تملک دارایی ها تخصیص یافته است گفت: برای طرح امداد و نجات نوروزی پنج میلیارد ریال اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: در حوزه جوانان هلال احمر استان 2300 عضو در 15 ایستگاه فعالیت می کنند و در حوزه داوطلبان هلال احمر نیز 37 پزشک و 33 پیراپزشک به صورت داوطلبانه در ایام نوروز فعال خواهند بود.
وی با بیان اینکه داروخانه های هلال احمر به صورت شبانه روزی در استان فعال خواهند بود اظهار کرد: در مجموع در مشهد، نیشابور و تربت حیدریه سه درمانگاه از سوی جمعیت هلال احمر وجود دارد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: شماره تلفن 112 با عنوان ندای امداد به صورت شبانه روزی مجموع نقاط را پوشش می دهد و با اولین تماس از سوی شهروندان، امدادگران از نزدیکترین پایگاه به محل حادثه اعزام می شوند.
احمدی افزود: کمترین زمان رسیدن امدادگر به محل حادثه هشت دقیقه و بیشترین زمان 15 دقیقه بوده که بزرگترین چالش در تاخیر، مشکلات اطلاع رسانی از سوی شهروندان همچنین نبود امداد و نجات در راه های روستایی است.
جمعیت هلال احمر استان شش میلیون نفری خراسان رضوی،31 پایگاه امداد و نجات، 20 نمایندگی و شعبه، 433 کارمند، 44 دستگاه آمبولانس، یک فروند بالگرد، دو هزار و 340 امدادگر، 40 هزار داوطلب و 103 هزار عضو جوانان هلال احمر را در اختیار دارد.
7498/ 6053
آغاز طرح امداد و نجات در جاده های خراسان رضوی
مشهد- ایرنا- مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از آغاز طرح امداد و نجات در جاده های خراسان رضوی از 25 اسفند امسال تا 17 فروردین ماه سال آینده خبر داد.
صاحبخبر -