شناسهٔ خبر: 11355701 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان:

۴۵ درصد خانوار تحت پوشش کمیته امداد اصفهان از خانواده‌های ایتام هستند

قدس آنلاین: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه ۴۵ درصد از خانوار تحت پوشش کمیته امداد، از خانواده‌های ایتام هستند، گفت: در حال حاضر، ۴۲ هزار و ۶۱۴ حامی نیکوکار از کودکان یتیم استان اصفهان حمایت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، مهدی مجلس آرا با بیان اینکه یکی از گروه‌های تحت پوشش کمیته امداد خانوده‌های ایتام هستند، اظهار کرد: براساس آمارهای موجود، 63 هزار زن سرپرست خانوار، همراه با خانوده‌های آنها، تحت پوشش کمیته امداد استان اصفهان هستند و درمجموع 96 هزار خانوار، تحت پوشش کمیته امداد است که 45 درصد از آنها را خانواده‌های ایتام تشکیل می‌دهند.
وی افزود: در حال حاضر 7 هزار و 976 یتیم زیر 18 سال تحت حمایت کمیته امداد هستند که 4 هزار و 692 نفر از آنها دختر و 3 هزار و 286 نفر پسر می‌باشند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)  استان اصفهان تصریح کرد: 42 هزار و 614 حامی نیکوکار از استان اصفهان و برخی استان‌های دیگر کشور مانند تهران و تعدادی نیز از خارج از کشور مانند آمریکا، آلمان، استرالیا، کانادا و دیگر کشورها حمایت از این بچه‌های یتیم را در استان اصفهان به عهده دارند.   
مجلس آرا خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرانه دریافتی یتیمان از خیرین و حامیان به طور متوسط 168 هزار تومان برای هر ماه است و لازم به ذکر است که این مبلغ جدا از کمک کمیته امداد به یتیمان می‌باشد.
وی درخصوص چگونگی حمایت از یتیمان تحت پوشش، گفت: کمک به یتیمان به گونه‌ای است که فرد حامی، یتیم مورد نظر را انتخاب کرده و براین اساس یک کد شناسایی و شماره حساب به حامی داده می‌شود تا بتواند پول و کمک خود را به صورت مستقیم به یتیم تحت پوشش خود پرداخت کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)  استان اصفهان در مورد مبالغ کمک به ایتام نیز اظهار کرد: کمک‌های مردم و خیرین به ایتام از 10 هزار تومان شروع و افزایش می‌یابد؛ و حتی کسانی هستند که در مجموع ماهانه 250 میلیون تومان کمک می‌کنند.
مجلس‌آرا افزود: خیرین ضعیف جامعه از نظر مالی مانند کارگران شهرداری و همچنین قشر ثروتمند جامعه از نظر مالی مانند کارخانه‌داران، پزشکان، اساتید دانشگاه‌ها، سیاسیون و دیگر اقشار جامعه در بحث حامی و حامی‌یابی فعال هستند.
وی تصریح کرد: طرح حمایت از ایتام در استان اصفهان یکی از موفق‌ترین طرح‌های کمیته امداد بوده که از سال 78 شروع شده و در سال 84 به صورت جدی کار خود را آغاز کرده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان گفت: در حال حاضر در کمیته امداد، یتیم بدون حامی وجود ندارد و حتی بعضی از یتیمان زیر نظر 3 تا 6 حامی هستند.
مجلس آرا در رابطه با طرح اکرام ایتام و محسنین نیز گفت: طرح اکرام و محسنین برای بچه‌های زیر 18 سال غیر یتیم مانند خانواده‌های طلاق، بیماران صعب العلاج و خانواده‌های بی‌سرپرست است که در استان اصفهان 6 هزار و 116 فرزند زیر 18 سال غیر یتیم داریم و از 2 سال قبل با آغاز این طرح، 6 هزار و 782 حامی طرح محسنین جذب شده است.
وی افزود: میزان کل کمک‌های صورت گرفته در 9 ماهه امسال، 12 میلیارد و 500 میلیون تومان بود که حامیان در طرح اکرام به حساب این خانواده‌ها واریز کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)  استان اصفهان تاکید کرد: خانواده‌های تحت پوشش طرح محسنین نسبت به ایتام، نیاز بیشتری به کمک حامیان دارند.