شناسهٔ خبر: 11157841 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

۶۱ کاندید مجلس شورای اسلامی در استان سمنان رقابت خواهند کرد

خبرگزاری شبستان: رئیس هیئت نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در استان سمنان گفت: ۶۱ نفرکاندید در چهار حوزه انتخاباتی استان سمنان رقابت دارند.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام والمسلمین حسنعلی عربی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، تعداد نامزدهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه ۱4نفر، در حوزه انتخابیه شاهرود و میامی ۲۳ نفر، در حوزه انتخابیه دامغان ۱۳ نامزد و در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان نیز 11 نامزد هستند.

 

وی با اشاره به اینکه از حوزه های انتخابیه خارج از استان سمنان به این حوزه فردي ورود پیدا نکرده است ادامه داد: تبلیغات نامزدهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون در سراسر کشور از ساعت هشت صبح فردا پنجشنبه بیست و نهم بهمن 94 آغاز می شود و تا ساعت هشت صبح روز ششم اسفند 94 ادامه داشته و از این زمان به بعد نامزدها حق تبلیغات ندارند.

 

عربی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های اخذ رأی، نسخه توطئه‌های دشمنان را همچون سنوات قبل در هم می‌پیچد گفت: هدف اصلی فراهم کردن بسترحضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای است.

 

رییس هیئت نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در استان سمنان به اشاره به تلاش دشمنان در ایجاد فاصله بین صندوق آرای انتخابات در انقلاب اسلامی با مردم گفت : مجریان انتخابات با بی طرفی کامل و به استناد قانون انتخابات رسالت و وظیفه خود را انجام می دهند.

 

وی گفت: ایران اسلامی تنها کشور جهان است که مردم در آن آزادانه در عرصه انتخابات حضور می‌یابند و به فرد و یا افراد مورد نظر خود رای می‌دهند.

 

عربی تصریح کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی ایران نهادهای انقلابی را هدف قرار داده اند که باید بکوشیم که با ترفندها و توطئه های دشمنان مقابله و مبارزه کنیم و آنها را در اهدافشان ناکام بگذاریم.

 

برچسب‌ها: