شناسهٔ خبر: 11149596 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار شیراز: اخلاق سرلوحه نامزدهای انتخابات و هواداران آنها باشد

شیراز- ایرنا- فرماندار شیراز گفت: با توجه به اینکه تبلیغات انتخاباتی نامزدهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از فردا 29 بهمن آغاز می شود، نامزدهای انتخابات و هواداران آنها ضمن رعایت موازین قانونی درتبلیغات، رعایت اخلاق را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند.

صاحب‌خبر -

حیدر عالیشوندی چهارشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: همه فعالیتهای تبلیغاتی و تخلفات احتمالی نامزدهای انتخابات رصد و به کمیته رسیدگی به جرایم انتخابات و هیات نظارت ارجاع می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به پایان مهلت قانونی بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس دهم در شورای نگهبان، هیچ تغییری در تعداد نامزدهای انتخابات حوزه انتخابیه شیراز ایجاد نشده و افراد جدیدی تایید یا رد صلاحیت نشده اند.
عالیشوندی، به حضور 136 نامزد انتخابات در میدان رقابت برای تصدی چهار کرسی نمایندگی مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: نامزدهایی که شرایط رقابت و کسب آرای شمار زیادی از مردم را ندارند، بهتر است با نامزدهایی که شانس بیشتری برای کسب آرای مردم دارند ائتلاف و از انتخابات کناره گیری کنند.
فرماندار شیراز اظهار کرد: از این تعداد، تاکنون دو نامزد از حوزه انتخابیه شیراز انصراف خود را از ادامه رقابت انتخاباتی اعلام کردند.
وی ادامه داد: پنج نامزد انتخابات هم درخواست تغییر حوزه انتخابیه از شیراز به دیگر شهرستان ها داشته اند و چهار نامزد انتخابات که در دیگر حوزه های انتخابیه نام نویسی کرده اند نیز متقاضی تغییر حوزه انتخابیه به شیراز هستند که تاکنون وزارت کشور موافقت خود را با این درخواست ها اعلام نکرده است.
در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه شیراز با داشتن چهار کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هر 34نفر برای کسب یک کرسی با هم رقابت خواهند داشت.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان جمعه هفتم اسفند 94 در سراسر کشور برگزار می شود.
2027/5054