شناسهٔ خبر: 11122210 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تور جهانی والیبال ساحلی میکاکاپ- کیش

صابر هوشمند: دیر تغییر تاکتیک دادیم و بدشانس بودیم/برای صعود می جنگیم و تسلیم نمی‌شویم

ملی پوش والیبال ساحلی ایران گفت: در بازی برابر فرانسه کمی دیر تغییر تاکتیک دادیم و بدشانس هم بودیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، صابر هوشمند ملی پوش ساحلی ایران پس از شکست مقابل تیم ملی فرانسه در نخستین روز از جدول اصلی تور جهانی اظهار داشت: کمی دیر تغییر تاکتیک دادیم. به بازی برگشتیم اما قدری هم بد شانسی آوردیم. در اواخر گیم دوم 7 امتیاز از آن ها عقب بودیم و در نهایت کار را به تساوی کشاندیم. قرعه سختی پیش روی ماست. ساعت 14 امروز با آلمان بازی داریم. کار بسیار سخت است. اما ما هم تسلیم نمی شویم و برای صعود می جنگیم.

وی درباره دلیل اختلاف سطح والیبال ایران با تیم های سطح اول مسابقات افزود: اگر این مسابقات به صورت مستمر در سال های قبل برگزار می شد، ما هم الان در رنکینگ های اول و دوم دنیا بودیم تا به این سطح از مسابقات عادت کنیم. ما چند بازی را می بازیم تا به بازی مقابل این بازیکنان بزرگ عادت کنیم.

ملی پوش والیبال ساحلی ایران عنوان کرد: خوشبختانه با شرایطی که ایجاد شده جای پیشرفت برای آینده والیبال ساحلی وجود دارد. از داورزنی و غفوری تشکر می کنم که زحمت برگزاری این مسابقات را کشیدند. به نظرم تیم های آلمان، انگلیس و نروژ بهترین های این دوره از مسابقات هستند. امیدوارم ما هم هر کاری بتوانیم انجام دهیم تا به قهرمانی برسیم؛ هیچ کاری نشد ندارد.

هوشمند درباره کار با کیودای سرمربی برزیلی تیم ملی نیز گفت: در این بیست روز زمان زیادی برای تمرین با کیودای نداشتیم. البته با تمرینات او از نظر بدنی خیلی آماده شدیم. امیدوارم در آینده بتوانیم بیشتر و بهتر زیر نظر او در آینده کار کنیم. در تایلند باید برای موفقیت در دور مقدماتی مسابقات انتخالی المپیک بجنگیم.

انتهای پیام/م

http://fna.ir/5EZ1A1