سیداحمد علوی روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: وحدت و همدلی جریان های سیاسی، انگیزه مردم را برای مشارکت در انتخابات افزایش داده و انتخاب را آسان می کند و در چنین شرایطی اگر نامزدهای اصولگرا به وحدت و اجماع برسند، پیروزی آنان در انتخابات دور از دسترس نیست.
وی ادامه داد: لازمه وحدت اصولگرایان این است که از تعدد نامزدان انتخابات کاسته شود و برخی از آنان به نفع داوطلبانی که از اقبال بیشتری برخوردارند، کناره گیری کنند.
علوی با تبیین نتایج انتخابات دوره های گذشته در استان، تصریح کرد: از 9 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان، در هفت دوره نامزدهای اصولگرا به مجلس راه پیدا کرده اند که این مهم نشان می دهد که در استان چهارمحال و بختیاری سبد رای اصولگرایان سنگین تر از سبد رای اصلاح طلبان است.
دبیر جمعیت پیشرفت وعدالت ایران اسلامی چهارمحال و بختیاری، تحقق حضور حداکثری مردم را از مهمترین اهداف جریان اصولگرا دانست و گفت: حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای توطئه و فتنه های دشمن را خنثی کرده و اقتدار نظام را افزایش می دهد.
علوی اظهار کرد: اصولگرایان استان با برگزاری نشست های متعدد هم اندیشی از انسجام خوبی برخوردار شده اند که امر شانس آنان را در راهیابی نمایندگان اصولگرا از این استان به مجلس افزایش داده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای چهار کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و یک کرسی نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری است.
برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه استان چهارمحال وبختیاری 146 نامزد ثبت کرده بودند که از این تعداد تاکنون 73 داوطلب در گردونه رقابت حاضر هستند و برای کسب چهار کرسی نمایندگی مجلس تلاش می کنند.
همچنین در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز از 16 داوطلب ثبت نامی سه داوطلب در عرصه رقابت حضور دارند.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفند امسال برگزار می شود.
7363/ 6014/1042
دبیر جمعیت پیشرفت و عدالت:وحدت، زمینه ساز پیروزی اصولگرایان است
شهرکرد- ایرنا- دبیر جمعیت پیشرفت وعدالت ایران اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: چنانچه اصولگرایان وحدت و همدلی خود را حفظ کنند در انتخابات اسفندماه پیروز خواهند شد.
صاحبخبر -